Φετφατζίδης: «Θέλω και να σκοράρω»

10:57 22/2/2014 - Πηγή: Bam

Δεν αρκούν μόνο οι ασίστ στον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αρχίσει να σκοράρει και να βοηθήσει την Τζένοα να πετύχει τους στόχους της.

Ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Τζένοα παρουσιάστηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος τόνισε ότι δεν του αρκεί μόνο να μοιράζει ασίστ στους συμπαίκτες του αλλά θέλει και να σκοράρει.

Μάλιστα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός – που το καλοκαίρι

πουλήθηκε από τον Ολυμπιακό – της ιταλικής ομάδας υπογράμμισε πως πίεσε ποτέ να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

«Οι ασίστ δεν μου είναι αρκετές. Θέλω να αρχίσω να σκοράρω. Το ότι μου λένε πως οι ασίστ είναι επίσης σημαντικές δεν με ικανοποιεί. Με δυσαρεστεί το ότι δεν έχω πετύχει γκολ», ήταν το πρώτο σχόλιο του 23χρονου παίκτη στην ιταλική Republica.

Στη συνέχεια, ο «Φέτφα» απάντησε για τις συγκρίσεις που υπάρχουν για εκείνον με τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα: «Τέτοιες συγκρίσεις δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα».

Καταλήγοντας, ο πρώην άσος των Πειραιωτών στάθηκε στην παρουσία του μέχρι τώρα στο ιταλικό πρωτάθλημα: «Πίεσα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου στην Τζένοα. Εδώ δουλεύεις παραπάνω σε τομείς όπως η τακτική και η φυσική κατάσταση. Για να γίνω καλύτερος ήταν για μένα υποχρεωτικό να κάνω αυτό το βήμα. Με περιμένει η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Τη φετινή σεζόν ο διεθνής άσος έχει παίξει σε 18 ματς της Serie A, έχοντας μοιράσει τέσσερις ασίστ σε 727 αγωνιστικά λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα