Φεύγει ο Χολέμπας, έρχονται δύο

18:11 14/8/2013 - Πηγή: Bam

Άμεσες οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Κοντά σε συμφωνία με την Μπεσίκτας για την πώληση του Χολέμπας οι «ερυθρόλευκοι». Μπονγκ έτοιμος να πάρει τη θέση του. Προχωρά και του Γιαταμπαρέ.

Η αλλαγή… προσώπων στο αριστερό άκρο του Ολυμπιακού είναι προ των πυλών. Όλα δείχνουν πως ο Χοσέ Χολέμπας θα πωληθεί στην Μπεσίκτας. Ο διεθνής αριστερός μπακ-χαφ

έχει συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα, που του προσφέρει συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές από αυτές που έχει στους νταμπλούχους Ελλάδος. Παράλληλα, υπάρχει κοινό έδαφος στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης κι εκτιμάται πως η χρυσή τομή θα βρεθεί σε ένα ποσό κοντά στα 2-2,5 εκατ. ευρώ.

Έτοιμος για την αντικατάσταση του ομογενούς άσου, εφόσον τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Τούρκους, είναι ο Γκαετάν Μπονγκ. Ο 25χρονος Καμερουνέζος (με γαλλικό διαβατήριο) αριστερός μπακ είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής άσος, που είχε πέρσι 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη Βαλανσιέν και φέτος έχει παίξει ήδη σε ένα ματς της Ligue 1, θα είναι-όπως όλα δείχνουν-ο παίκτης που προορίζεται για το βασικό σχήμα των Πειραιωτών, αφού το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης δεν είναι τόσο προχωρημένο και «ζεστό». Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η μεταγραφή του Μπονγκ (που έχει συμβόλαιο ως το 2014) να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί πριν την πώληση του Χοσέ Χολέμπας, που αναμένεται να κλείσει το αργότερο ως την Παρασκευή.

Στο μεταξύ, δεν αργούν και οι εξελίξεις για την απόκτηση του αμυντικού χαφ. Ο 24χρονος Σαμπού Γιαταμπαρέ, που αγωνίζεται τόσο ως κόφτης όσο και ως «οκτάρι», κατάγεται από το Μάλι αλλά έχει γαλλικό διαβατήριο. Φέτος έχει παίξει σε ένα ματς με τη Μπαστιά στη Ligue 1, ενώ πέρσι είχε 28 ματς και 1 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα