Φουλάρει για Ζόνατας

11:46 17/6/2015 - Πηγή: Bam

Έτοιμοι να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση του Ζόνατας δείχνουν στον Ολυμπιακό, στον οποίο περιμένουν την απάντηση του Βραζιλιάνου επιθετικού μετά την επαφή που είχαν με τον Μίνο Ραϊόλα.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της πρόσληψης του Μάρκο Σίλβα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, όμως οι διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο κινούνται ήδη για την ενίσχυση του ρόστερ εν

όψει της νέας σεζόν.

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως βρίσκεται η περίπτωση του Ζόνατας, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» εκτιμούν πως ο Βραζιλιάνος φορ μπορεί να ανεβάσει αισθητά επίπεδο την επιθετική γραμμή τους.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον Μίνο Ραϊόλα, τον μάνατζερ του 26χρονου επιθετικού, μετά και τη θετική άποψη που φέρεται να έχει εκφράσει για εκείνον και ο νέος προπονητής της ομάδας.

Από τον Ολυμπιακό προκύπτει συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, αφού οι σχέσεις με τον Ραϊόλα είναι πολύ καλές και με τον γνωστό ατζέντη μιλάει προσωπικά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ωστόσο, παραμένει μία αρκετά δύσκολη υπόθεση, αφού ενδιαφέρον για τον Ζόνατας φέρονται να έχουν εκφράσει αρκετές ομάδες από την Ιταλία και την Ισπανία, χωρίς να έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/foularei-gia-zonatas/3092860

Keywords
Τυχαία Θέματα