Η Μπάγερν, του έδειξε πώς να «μην» παίζει

14:01 1/11/2013 - Πηγή: Bam

Ο Νίκος Ζέρβας γράφει για τα θετικά και τα «μελανά» σημεία του Ολυμπιακού στο χθεσινό χρήσιμο για τη συνέχεια παιχνίδι με την ανερχόμενη δύναμη, Μπάγερν Μονάχου.

Όταν μία ομάδα έχει πραγματοποιήσει το καλύτερό της ξεκίνημα (3-0) στην Ευρωλίγκα τα τελευταία έξι χρόνια και στέκεται περισσότερο στα αρνητικά από τα θετικά στοιχεία του παιχνιδιού της, είναι δείγμα υγείας. Υπάρχει άλλωστε η ειδοποιός διαφορά, που λέει ότι ο Ολυμπιακός

σε σχέση με τη σεζόν 2007-08 για παράδειγμα, είναι πλέον δις πρωταθλητής Ευρώπης. Οφείλει να κοιτάζει το πώς θα βελτιωθεί στο μέλλον, περισσότερο από μία νίκη στην πρώτη φάση του θεσμού. Το τεστ κόντρα στην ανερχόμενη δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Μπάγερν Μονάχου, συνδυάστηκε με αποτέλεσμα, αλλά και καταγραφή θετικών και αρνητικών, χρήσιμων για τη συνέχεια συμπερασμάτων.

Οι «ερυθρόλευκοι», παρότι αντάλλαξαν ρόλους με τους βαυαρούς και μπήκαν στη θέση της ομάδας που υφίσταται ανατροπή από το -15, έδειξαν στο τέλος χαρακτήρα, αμυντική προσήλωση και πάθος για να μην χάσουν τελικά το ματς μέσα από τα χέρια τους. Συνέβαλε σε αυτό ο καταπληκτικός στην άμυνα και ψύχραιμος στην επίθεση, Κώστας Σλούκας, οι εμπνεύσεις του Μάντζαρη και η σωστή σε timing άνοδος του Πρίντεζη. Διαβάστε όλοκληρο το άρθρο στο sport-fm.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα