Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΑΕ Ολυμπιακός

04:12 20/12/2015 - Πηγή: Bam

Ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που έρχεται αντάλλαξαν το μεσημέρι του Σαββάτου διοίκηση, παίκτες, τεχνικό τιμ και στελέχη της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ετήσια γιορτή του τμήματος.

Tην ευκαιρία να… χαλαρώσουν λίγο μετά τα πρωινά «γκάζια» του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την εμφάνιση

κόντρα στην Εφές και να ανταλλάξουν ευχές ενόψει των Χριστουγέννων και του νέου χρόνου είχαν άπαντες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής που έγινε το μεσημέρι.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεξιώθηκαν τους παίκτες, τους προπονητές και τα στελέχη της ομάδας με τις οικογένειες τους, ενώ ο Θρυλέων ανέλαβε το ρόλο του Άι Βασίλη. Μοίρασε παιχνίδια στα μικρά παιδιά, ενώ είχε δώρα ακόμα και για τους μεγάλους. Οι Πρόεδροι, ευχήθηκαν σε όλους ενόψει των εορτών που έρχονται και ευχήθηκαν νίκες για τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, η «ερυθρόλευκη» οικογένεια είχε και γενέθλια. Ο Ντάνιελ Χάκετ που έχει γενέθλια σήμερα και ο Δημήτρης Αγραβάνης που έχει αύριο, έσβησαν από κοινού τη γενέθλια τούρτα και δέχθηκαν τις ευχές όλων. Την παράσταση έκλεψε ο Γιώργος Πρίντεζης που ως βοηθός του μάγου Fantastico προσπάθησε, αλλά δεν κατάλαβε κανένα από τα κόλπα του και αποφάσισε να συνεχίσει να ασχολείται μόνο με το μπάσκετ…

Keywords
Τυχαία Θέματα