Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από τον Μπάμπη Χριστόγλου

01:35 3/9/2018 - Πηγή: Bam
Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού μετά την πεντάρα στον ΠΑΣ από τον Μπάμπη Χριστόγλου.

Γιαννιώτης: Για ένα ακόμα ματς ο μπαγάσας τη γλίτωσε. Ούτε εισιτήριο πλήρωσε, είδε το ματς από την καλύτερη θέση. Ευτυχώς που τα παιδάκια του Ολυμπιακού του πέταξαν κανά δυο φορές την μπάλα.

Ομάρ: Με τη σημερινή του εμφάνιση
και το γκολ που πέτυχε έδειξε γιατί αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και γιατί κάποτε ήταν περιζήτητος από τις μισές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα, κέρδισε πολλές μάχες, αλλά συμμετείχε ενεργά και στο επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Με αυτά και με τ’ άλλα έχει περάσει τη φανέλα του βασικού σπίτι του.

Τσιμίκας: Σε κάθε παιχνίδι φαίνεται ανεβασμένος. Λίγη βελτίωση θέλει στη σέντρα του και δεν θα χάνει τη θέση του από την ενδεκάδα. Το πάθος του απαράμιλλο. Μπράβο μικρέ! Η δουλειά σου άρχισε να φαίνεται.

Βούκοβιτς και Μεριά: Δεν είχαν μεγάλη πίεση. Σπάνια έφτανε στην περιοχή τους ο ΠΑΣ κι αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να περάσουν ένα ευχάριστο βράδυ. Ο Μεριά σκόραρε κιόλας δείχνοντας ότι αυτοί οι δύο στόπερ με το ύψος τους θα κάνουν κι άλλες ζημιές φέτος.

Καμαρά: Ακόμα τρέχει στο «Καραϊσκάκη» και σιγά σιγά βελτιώνει και τη δημιουργική του παρουσία. Ο Ολυμπιακός στο πρόσωπό του έχει βρει φλέβα χρυσού.

Μπουχαλάκης: Πρόσθεσε άλλη μια θετική παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Έπαιξε ρόλο στη δημιουργία φάσεων για τους ερυθρόλευκους. Αν βελτιώσει και τα σουτ του έξω από την περιοχή θα είναι δύσκολο να τον βγάλεις από την ενδεκάδα.

Φορτούνης: Ένα ακόμα δημιουργικό παιχνίδι με γκολ, έστω κι από πέναλτι για τον Κώστα Φορτούνη. Έχοντας ασφάλεια πίσω του Καμαρά και Μπουχαλάκη, ρίχνει το βάρος στη δημιουργία και είναι παρών σχεδόν σε όλα τα γκολ του Ολυμπιακού.

Φετφατζίδης: Έδειξε πολλά από αυτά που μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει τους αμυντικούς να ξεχνάνε το όνομά τους και να κάνει τους ορθοπεδικούς πλούσιους. Αυτά που κάνει με την μπάλα στα πόδια του, εκτός του ότι ξεσηκώνουν την εξέδρα, δημιουργούν ρήγματα και αν ήταν και λίγο τυχερός στο δοκάρι θα σκόραρε κιόλας. Δεν πειράζει, την άλλη φορά.

Γκερέρο: Τι να πεις γι’ αυτό το παλικάρι. Πέτυχε γκολ, από τα πιο ωραία της ημέρας, έδωσε τις μπάλες άπειρες φορές, κυνήγαγε σαν σκύλος τα στόπερ του αντιπάλου, φαίνεται ότι με το σπαθί του έχει πάρει το «9» και αυτός στο σπίτι του.

Ποντένσε: Αυτή η κοντή ποδοσφαιρόφατσα έχει τρελάνει ήδη τον κόσμο του Ολυμπιακού. Τώρα που άρχισε και βάζει γκολ, ένα με την Μπέρνλι και ένα με τα Γιάννενα, σύντομα θα γίνει τραγούδι στα χείλη του κόσμου. Ο τρόπος που λειτουργεί μέσα στο γήπεδο επιθετικά δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα στους αντιπάλους και το σημαντικότερο γι’ αυτόν είναι ότι δίνει πολλές βοήθειες όταν χάνεται η μπάλα. Σπάνιο φαινόμενο για έναν επιθετικό με τα προσόντα αυτού του διάβολου.

Νάτχο, Μιράντα και Λάζαρος μπήκαν στο γρανάζι της μηχανής του Ολυμπιακού και λειτούργησαν άψογα παρόλο που ο χρόνος τους ήταν μικρός.

Μάρτινς: Επιμένει στο σχέδιό του με κατοχή μπάλας, με παιχνίδι από τα άκρα, με παιχνίδι από τον άξονα κάνοντας τον Ολυμπιακό πολύ ελκυστικό. Ο χρόνος που δουλεύει με τον Ολυμπιακό είναι πάρα πολύ λίγος, παρόλα αυτά έχει βάλει τη σφραγίδα του. Όταν έχει και όλα του τα εργαλεία, πραγματικά ο Ολυμπιακός θα γίνει αχτύπητος.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε για άλλη μια φορά το παρών, φώναξε βροντερά ότι «έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», αποθέωσε τους παίκτες και στο τέλος αποθέωσε το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, κάνοντας το Καραϊσκάκη να τρίζει!

Οε οε οε Μπαμπά Τουρέ!
Keywords
Τυχαία Θέματα