Η νέα και ο… Ολυμπιακός!

07:09 24/11/2013 - Πηγή: Bam

Τη νεοφώτιστη Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην έβδομη αγωνιστική της Volleyleague, με τις δυο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους.

Τη συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός στην Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη Παναχαϊκή, στην έβδομη αγωνιστική της Volleyleague.

Οι Πατρινοί «καίγονται» για

τη νίκη, μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος απ’ την κορυφή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ματς δίνει η παρουσία του Γιώργου Λυκούδη στον πάγκο της Παναχαϊκής, ο οποίος για οκτώ χρόνια φορούσε τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», ενώ για τρία χρόνια καθόταν στον πάγκο της ομάδας ως βοηθός του Τράβιτσα και του Κοέγιο.

Την «ερυθρόλευκη» φανέλα έχουν φορέσει ακόμα ο Νίκος Ρουμελιώτης, ο Μένιος Ρουμελιώτης, ο Νίκος Αγγελόπουλος και ο Γιάννης Λιβαθηνός.

«Δεν φτάνει η έδρα»
Το μεγάλο όπλο της Παναχαϊκής είναι το γήπεδο της, όμως ο Γιώργος Λυκούδης δείχνει να γνωρίζει πως αυτό δεν φτάνει για να πανηγυρίσει, όπως δήλωσε: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Κάθε παιχνίδι είναι για τη σωτηρία. Έχουμε αυτογνωσία και ξέρουμε τη βαρύτητα και τις δυνατότητες του αντιπάλου. Αυτό δε μας εμποδίζει να κάνουμε σχέδια και όνειρα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσης μας, να κρατήσουμε την τακτική μας και κυρίως την υποδοχή μας. Μετά μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Οι αγώνες αυτοί είναι ότι καλύτερο για το πατρινό βόλεϊ».

Στόχος η πρώτη εκτός έδρας νίκη

Ο Ολυμπιακός έχει δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα και αναζητά την πρώτη του εφετινή εκτός έδρας νίκη. Οι δύο δοκιμασίες μακριά από το Ρέντη (σε Κηφισιά και Σύρο) δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης μιλώντας για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή δήλωσε: «Έχουμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα που θα παίξει ελεύθερα αφού δεν έχει να χάσει κάτι. Εμείς θα πρέπει να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας και οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Παίζουμε σ’ ένα ιδιαίτερο γήπεδο το οποίο θα έχει πολύ κόσμο και γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση στο στόχο. Εμείς παίζουμε σε κάθε ματς για τη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας στην Πάτρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα