Η πρόκριση στο χέρι του

22:08 23/7/2019 - Πηγή: Bam
Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Βικτόρια Πλζεν και Ολυμπιακός, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, στην Τσεχία, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

H ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έφυγε με την «λευκή» ισοπαλία από την έδρα της Βικτόρια Πλζεν και αν σε μία εβδομάδα από σήμερα εκμεταλλευτεί την δύναμη του Καραϊσκάκη, τότε θα πάρει την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League
και το συναπάντημα με την Μπασακσεχίρ.



Και ακολούθως στο 44ο λεπτό, όταν από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και την προσπάθεια του Πέρνιτσα μέσα από τη μικρή περιοχή, κι ενώ πρώτα έχει παρεμβληθεί άθελά του ο Γκιγέρμε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Σα και απομακρύνθηκε στη συνέχεια!
Ενώ οι Τσέχοι απείλησαν για πρώτη φορά μόλις στο 50’, με τον Καγιάμπα να γίνεται κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής, μετά άστοχη την έξοδο του Σα λόγω της επαφής του με τον Χάβελ, αλλά να σουτάρει άστοχα.

Ούτε στο 75’, όμως, ο Καμαρά, αλλά ούτε και ο Μπουχαλάκης μετά από δύο λεπτά, κατάφεραν να βάλουν το... πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ, με το σουτ του πρώτου να κοντράρει και το πλασέ του δεύτερου να περνάει ελάχιστα άουτ!
Βικτόρια Πλζεν (4-2-3-1): Χρούσκα, Χάβελ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς (72’ Χέιντα), Χλούσεκ, Κάλβαχ, Χροσόφσκι, Καγιάμπα, Τσέρμακ (84’ Μίχαλικ), Κόπιτς, Κρμέντσικ (69’ Τσόρι).
Keywords
Τυχαία Θέματα