Η θέση του Ολυμπιακού για τη χορηγία της Λίγκας

20:16 21/10/2016 - Πηγή: Bam
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως έπρεπε να επιλεγεί η πιο συμφέρουσα πρόταση για την κεντρική χορηγία του Πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα κατήγγειλε τη στάση του Γιώργου Στράτου, ο οποίος στήριζε επίμονα την προσφορά του ΟΠΑΠ.

Η εταιρεία Dimera Media
Investments του Ιβάν Σαββίδη κέρδισε την κεντρική χορηγία του Πρωταθλήματος, καθώς το Δ.Σ. της Super League έκανε αποδεκτή την πρότασή της, έναντι εκείνης της Άλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη και του ΟΠΑΠ, μέτοχος του οποίου είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η απόφαση πάρθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (21/10) και την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο Γιάννης Βρέντζος.

Στο Δ.Σ. της Λίγκας, οι ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν πως για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να επιλεγεί η καλύτερη και μεγαλύτερη πρόταση. Και αν αυτή είναι της Dimera του Ιβάν Σαββίδη, τότε αυτή είναι η εταιρεία που πρέπει να κερδίσει το διαγωνισμό. Πάντως, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε, ταυτόχρονα, τη στάση του προέδρου της Super League, Γιώργου Στράτου, ο οποίος υποστήριξε με εμμονή την πρόταση του ΟΠΑΠ, αν και ήταν η χαμηλότερη από τις τρεις προσφορές που υπήρχαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα