Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Κηφισίας!

08:21 9/3/2015 - Πηγή: Bam

Σε κατάστημα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί της Λεωφόρου Κηφισίας 209, στο Μαρούσι, καρφώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Οι τρεις νοσηλεύονται τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, ενώ ο τέταρτος, ο οποίος ήταν ο οδηγός, υπέκυψε στα τραύματά του.

Χωρίς να αναμένονται αποφάσεις αλλά μόνον διάλογος για τις εφτά προτεινόμενες ελληνικές μεταρρυθμίσεις, συνεδριάζει

τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες το Eurogroup. Χρήσιμη χαρακτήρισε τη λίστα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ελεγχθεί εξονυχιστικά από τους θεσμούς.

Για διαστρέβλωση των δηλώσεών του κατηγόρησε την “Corriere della Sera” ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφορικά με διενέργεια δήθεν δημοψηφίσματος για το ευρώ σε περίπτωση απόρριψης των προτάσεών του απ’ τους εταίρους. «Η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη είναι αδιαπραγμάτευτη» ξεκαθαρίζουν κύκλοι του Μαξίμου.

Επεισοδιακή ήταν χθες η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Στελέχη προσκείμενα στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά αποδοκίμασαν έντονα την Ντόρα Μπακογιάννη η οποία επανέλαβε στην τοποθέτησή της το αίτημα διεξαγωγής έκτακτου συνεδρίου με θέμα ιδεολογία και ηγεσία.

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας υπέβαλε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, επικαλούμενος φόρτο εργασίας στην Κομισιόν. Ωστόσο σε γραπτή δήλωσή του άφησε αιχμές κατά της ηγεσίας για συρρίκνωση της δυναμικής της παράταξης και απώλεια του κεντρώου της προφίλ.

Μετά από σχεδόν 10 ώρες, τερματίστηκε η συμβολική κατάληψη αντιεξουσιαστών στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Οι καταληψίες διαμαρτύρονται για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές υψίστης ασφαλείας. Πολιτικά ακατανόητη χαρακτήρισε την κατάληψη η Κουμουνδούρου.

Κατηγορίες για τη δολοφονία, στις 28 Φεβρουαρίου, του Ρώσου πολιτικού Μπορίς Νεμτσόφ, απαγγέλθηκαν σε δύο Τσετσένους μουσουλμάνους. Ο ένας μάλιστα από αυτούς ομολόγησε ότι είχε προσβληθεί από τα σκίτσα του Μωάμεθ στο “Charlie Ebdo” , τα οποία υποστήριξε ο Νεμτσόφ.

ΚΑΙΡΟΣ: Άστατος θα διατηρηθεί στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει μέχρι τους δεκατρείς βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα