Ηλιόλουστη υποδοχή στη Μάλαγα

21:07 26/3/2014 - Πηγή: Bam

Με…καλοκαιρινό καιρό υποδέχθηκε η Μάλαγα την αποστολή του Ολυμπιακού τη Τετάρτη (26/3) το μεσημέρι. Αποφασισμένοι για νίκη που θα τους ανοίξει διάπλατα το δρόμο για τα προημιτελικά οι «ερυθρόλευκοι».

Καιρικές συνθήκες… Αθήνας συνάντησε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Μάλαγα, όπου αφίχθη το μεσημέρι της Τετάρτης, ενόψει

του αυριανού κρίσιμου αγώνα για το Top 16 της Ευρωλίγκας με την Ουνικάχα. Οι «ερυθρόλευκοι», αφού διανυκτέρευσαν χθες στην βροχερή Ρώμη για να είναι πιο ξεκούραστοι στη σημερινή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα, πέταξαν το πρωί από την Ιταλία με προορισμό την ισπανική πόλη.

Αποστολή στη Μάλαγα, Νίκος Ζέρβας

Η πτήση είχε διάρκεια δυόμισι ωρών και οι περισσότεροι παίκτες συνέχισαν την… ξεκούραση, αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που έμειναν ξύπνιοι για να διαβάσουν ή να ακούσουν μουσική. Στην αποστολή υπάρχει πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας του αυριανού αγώνα και παρά τις σημαντικές απουσίες, άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνει ο Ολυμπιακός σε τροχιά οκτάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι», θα πραγματοποιήσουν την προπόνησή τους στην «Martin Carpena» στις 21:00 (ώρα Ελλάδος), ενώ επειδή το ματς έχει χαρακτηριστεί ως καλύτερο της εβδομάδας από την Ευρωλίγκα, στο γήπεδο θα βρίσκεται και το διαδικτυακό κανάλι της διοργανώτριας αρχής για συνεντεύξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα