Λήστεψαν την γιαγιά του πρωθυπουργού!

09:49 24/3/2014 - Πηγή: Bam

Θύμα ληστείας έπεσε μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Ρετζέλο, έξω από τη Φλωρεντία, η γιαγιά του πρωθυπουργού της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι.

«Καλησπέρα. Είμαστε φίλοι του εγγονού σας…..»! Αυτό ισχυρίστηκαν δύο άγνωστοι που χτύπησαν την πόρτα της γιαγιάς του ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, και τη λήστεψαν, χωρίς, ευτυχώς, να την τραυματίσουν.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η Άννα Μαρία Ρέντσι, μητέρα του Τιτσιάνο Ρέντσι, πατέρα του προέδρου της ιταλικής κυβέρνησης, οι άγνωστοι δράστες ξεγέλασαν την ηλικιωμένη γυναίκα, λέγοντας πως είναι φίλοι

του εγγονού της.

Η γιαγιά, η οποία ζει λίγο έξω από την Φλωρεντία, στην περιοχή Ρετζέλο, πίστεψε τα λεγόμενα των αγνώστων και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της.

Εκείνοι, αφού, πρώτα, συνομίλησαν σε φιλικό τόνο μαζί της, στην συνέχεια την αποχαιρέτησαν και βγήκαν από το διαμέρισμα.

Όχι, όμως, για πολύ, αφού βρέθηκαν και πάλι στην οικία, μέσω του ιδιωτικού γκαράζ, το οποίο ήταν ανοικτό.

Από το εσωτερικό του σπιτιού αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας, αλλά και ένα χρυσό ρολόι του συζύγου της, Ματέο Ρέντσι, παππού του ιταλού πρωθυπουργού, ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και αρκετά χρόνια.

Το 2012, η ΄Αννα Μαρία Ρέντσι, είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό Oggi μαζί με τον εγγονό της, για να τον στηρίξει τότε στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την ηγεσία του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα