Ήταν καλύτερος, έρχονται ενισχύσεις

09:26 8/8/2013 - Πηγή: Bam

Ενθαρρυντικά σημάδια από τον Ολυμπιακό στο φιλικό με την Άντερλεχτ. Σιγουριά πως με καλύτερη προσαρμογή των νέων, αλλά και τις προσθήκες των Τόρες και αμυντικού χαφ θα έχει ακόμη καλύτερο πρόσωπο.

Μετά τις… ανησυχητικές εμφανίσεις στη Γερμανία και το Λίβερπουλ, ο Ολυμπιακός έδωσε στους φίλους του αρκετούς λόγους να αισιοδοξούν στο χθεσινό φιλικό απέναντι στην

Άντερλεχτ (1-0). Δίχως να εντυπωσιάσουν, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν ενθαρρυντικά σημάδια στο πρώτο ημίχρονο και άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Ο Μίτσελ είδε με ικανοποίηση να βγαίνουν στο χορτάρι πράγματα που ζητεί στις προπονήσεις κι έχουν δουλευτεί στην προετοιμασία: πίεση ψηλά, διαρκή κίνηση χωρίς την μπάλα, ταχύτητα στις μεταβιβάσεις, αυτοματισμούς, αλλά και προσωπικές ενέργειες από τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός προπονητής έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη βέβαιος πως είναι θέμα χρόνου η ομάδα του να φτάσει στο επίπεδο απόδοσης που μπορεί και αποδίδει το γεγονός ότι δεν το έκανε μέχρι τώρα στην κόπωση από την προετοιμασία, τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, αλλά και την καθυστερημένη ενσωμάτωση πολλών εξ αυτών στην προετοιμασία.

Περιμένει, δε, ακόμη καλύτερο πρόσωπο στο τελευταίο τεστ πριν από τα επίσημα ματς, αυτό του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στη Βαλένθια στο «Μεστάγια» (23:15).

Περιμένει κι ενισχύσεις

Ένας ακόμη λόγος αισιοδοξίας για τον Ολυμπιακό είναι ότι εκκρεμούν τουλάχιστον άλλες δύο μεταγραφές. Η μία εξ αυτών έχει… ονοματεπώνυμο. Πρόκειται για τον Μιγκέλ Τόρες, που αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Χετάφε. Ο 27χρονος άσος αποτελεί επιλογή του Μίτσελ, που είχε συνεργαστεί μαζί του στη Μαδρίτη. Θεωρεί πως ο συμπατριώτης του έχει την ικανότητα να προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις της άμυνας, τόσο στα δύο άκρα όσο και στο κέντρο της, ακόμη και ως αμυντικό χαφ.

Κι ασφαλώς, εκκρεμεί ακόμη η προσθήκη ενός αμυντικού χαφ. Στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη, με τον Μοχάμεντ Σισοκό να είναι το φαβορί, αλλά προφανώς να μην… παίζει μόνος του για τη θέση αφού εξετάζονται κι άλλες λύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα