Και τώρα Αστάνα!

09:44 30/10/2016 - Πηγή: Bam
Το καθήκον του έκανε χθες ο Ολυμπιακός, ο οποίος έφυγε με το τρίποντο από το Περιστέρι μετά τη νίκη (1-0) επί του Ατρόμητου για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες ξέφυγαν στους 7 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό (σήμερα παίζει με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο), τον οποίο θα υποδεχθούν σε μία εβδομάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πριν από τη νέα
διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Εκείνο, όμως, που προέχει για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι το παιχνίδι με την Αστάνα στο μακρινό Καζακστάν, το οποίο είναι κρίσιμο για την πρωτιά στον 2ο όμιλο του Europa League. Ένα θετικό αποτέλεσμα, λοιπόν, θεωρείται προτεραιότητα για τους Πειραιώτες στις δύσκολες συνθήκες που θα συναντήσουν στα βάθη της Ασίας.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν έχουν αφήσει τίποτα στην τύχη και το προηγούμενο διάστημα είχε ταξιδέψει στο Καζακστάν ο Κούλης Δουρέκας, ο οποίος βρέθηκε στην Αστάνα για να κλειστεί το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή και όλα όσα προβλέπονται ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα που τυχόν να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, έγινε γνωστό πως οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν για την Αστάνα την Τρίτη, καθώς το ταξίδι με τσάρτερ διαρκεί περίπου 5,5 ώρες και θα βρεθούν νωρίτερα στην ουκρανική πόλη, ώστε οι παίκτες να προσαρμοστούν στις κλιματικές συνθήκες και να συνθέσουν το πλαστικό τερέν που έχει το γήπεδο της ουκρανικής ομάδας.

Στο καθαρά αγωνιστικό, μοναδικό ερωτηματικό για τον Πάουλο Μπέντο παραμένει η συμμετοχή του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ώστε και στην «ερυθρόλευκη» αποστολή, κάτι που θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Δευτέρα, προτού γίνουν γνωστοί οι παίκτες που θα ταξιδέψουν για την Ουκρανία.
Keywords
Τυχαία Θέματα