Καμμένος κατά Τσαπανίδου!

14:45 17/9/2013 - Πηγή: Bam

Το έλα να δεις έγινε στο στούντιο της εκπομπής LIVE U του STAR Channel με καλεσμένο τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στην Πόπη Τσαπανίδου παραβαίνοντας κάθε κανόνα τηλεοπτικής φιλοξενίας.

Λεκτικό «λιντσάρισμα» σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή LIVE U, της Πόπης Τσαπανίδου. Η δημοσιογράφος

του STAR Channel δέχτηκε τα πυρά του προσκεκλημένου της Πάνου Καμμένου, με αφορμή την περιβόητη δήλωσή του περί παρότρυνσης σε «λιντσάρισμα» του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χρήστου Πάχτα.

Σε μία πρωτοφανή για αρχηγό κόμματος επίθεση, ο Πάνος Καμμένος μίλησε με βαρύτατες εκφράσεις στην Πόπη Τσαπανίδου και εγκατέλειψε το πλατό της εκπομπής LIVE U, αρνούμενος να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για το κάλεσμά του για "λιντσάρισμα" δημάρχου.

«Είστε με προκατάληψη... Λέτε ψέματα! Δεν υπήρξε τέτοια δήλωση! Είστε αστεία και ψεύτρα…», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην παρουσιάστρια.

Η Πόπη Τσαπανίδου προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της, «εξερράγη», όμως, όταν ο κ. Καμμένος αρνήθηκε ότι είπε για «λιντσάρισμα» του δημάρχου Χρήστου Πάχτα.

«Προσπαθώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου γιατί με είπατε ψεύτρα, ότι μου τα υπαγορεύουνε... Κανονικά θα έπρεπε να σας έχω πετάξει έξω από το στούντιο», είπε.

«Θα πετάξετε εμένα έξω;», απάντησε ο κ. Καμμένος και, γελώντας, σηκώθηκε και έφυγε από το στούντιο.

Δείτε το επίμαχο βίντεο :

http://www.star.gr/Pages/Media.aspx?art=194755&artTitle=kavgas_efyge_o_kammenos_apo_tin_ekpompi_tis_tsapanidou

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα