Καπίνο: «Τα όνειρα δεν σταματούν στον Ολυμπιακό»

06:51 30/10/2015 - Πηγή: Bam

Δεν έχουν... ταβάνι τα όνειρα του Στέφανου Καπίνο για τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός γκολκίπερ θέλει πρωταθλήματα, καθιέρωση με τα ερυθρόλευκα και όσο το δυνατόν... ψηλότερα στην Ευρώπη.

Έναν Ολυμπιακό «βασιλιά» στην Ελλάδα και με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη ονειρεύεται ο Στέφανος Καπίνο.

Ο γκολκίπερ των Πειραιωτών δηλώνει έτοιμος να κυνηγήσει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν και να διεκδικήσει την καθιέρωσή του στο λιμάνι, ενώ μίλησε για τον ανταγωνισμό με τον Ρομπέρτο και τα δύο προσεχή παιχνίδια με Βέροια και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA

«Είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου επίσημη εμφάνιση στο Γ. Καραϊσκάκης. Από εκεί και πέρα είμαι δυσαρεστημένος γιατί χάλασε ένα σερί καλών αποτελεσμάτων. Η συνέχεια όμως θα είναι διαφορετική, ώστε να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ματς με τους Κρητικούς: «Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα, κάτι το οποίο όμως δεν είναι δικαιολογία από τη στιγμή που σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να παίρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον Ολυμπιακό: «Μόνο καλό μπορεί να μας κάνει ο ανταγωνισμός. Δουλεύουμε καθημερινά σε υψηλά επίπεδα, ο Ράντος έχει δείξει την δουλειά του κι είμαι πολύ χαρούμενος που βελτιώνομαι. Σίγουρα, ο Ρομπέρτο έχει αποδείξει τι μπορεί να καταφέρει και είμαι εδώ για να δουλέψω κι όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να αποδεικνύω πως μπορώ να τα καταφέρω».

Για το μεγάλο του όνειρο: «Η κατάκτηση πρωταθλημάτων και να καταφέρω να καθιερωθώ. Από ‘κει και πέρα σίγουρα τα όνειρα δεν μπορούν να σταματήσουν στον Ολυμπιακό, ειδικά έτσι όπως πηγαίνει η ομάδα. Και η Ευρώπη είναι πολύ μεγάλος στόχος από ‘κει και πέρα…».

Για το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το ρεκόρ του Μπούκοβι: «Αυτό που μας απασχολεί είναι να νικάμε το κάθε παιχνίδι. Εάν έρθουν τα ρεκόρ, ακόμα καλύτερα. Θέλουμε να το σπάσουμε ή τουλάχιστον να το ισοφαρίσουμε».

Για το ματς του Σαββάτου (31/10) με τη Βέροια: «Λογικά θα κλειστεί πίσω. Από εκεί και πέρα, είμαστε ανώτερη ομάδα κι εύκολα ή δύσκολα πιστεύω θα πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι κι ο σκοπός αυτού του ταξιδιού».

Για το εάν το μυαλό των παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Βέροια θα ‘ναι σε εκείνον με Ντιναμό που ακολουθεί: «Είναι δύσκολο όταν έχεις τέτοιον αγώνα μπροστά σου να μην τον σκέφτεσαι. Είμαστε όμως συγκεντρωμένοι σε κάθε στόχο ξεχωριστά, κάτι στο οποίο βοηθάει πολύ κι ο προπονητής μας. Πρώτα θα τελειώσει το ματς στη Βέροια και μετά θα σκεφτούμε την Ντιναμό».

Για τη διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από τους υπόλοιπους διώκτες του στο πρωτάθλημα: «Δείχνει το πόσο συγκεντρωμένη είναι η ομάδα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και θέλουμε στο τέλος της χρονιάς να καταφέρουμε να είμαστε πρωταθλητές».

πηγή :http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kapino-ta-oneira-den-stamatoun-ston-olumpiako/3118372

Keywords
Τυχαία Θέματα