Κάρτερ: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά…»

19:08 7/11/2013 - Πηγή: Bam

Ικανή να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό αλλά υπό… προϋποθέσεις θεωρεί τη Σιένα ο Τζόσουα Κάρτερ στον αγώνα των δύο ομάδων την Παρασκευή στη Φλωρεντία.

Μόνο αν παίξει δυνατά και με συγκέντρωση θα μπορέσει η Σιένα να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Τζόσουα Κάρτερ εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων την Παρασκευή για την Ευρωλίγκα στη Φλωρεντία.

Ο Αμερικανός φόργουορντ

ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο. «Είμαι καλύτερα, κάνω κάποιες θεραπείες και κάποια άλματα, λίγο τρέξιμο και σουτ. Ελπίζω να παίξω», ανέφερε ο 27χρονος άσος.

«Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να μπούμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε ενέργεια. Στο μπάσκετ άλλες μέρες είσαι εύστοχος κι άλλες όχι, αλλά όταν είσαι καλός στην άμυνα, πάντα έχεις πιθανότητες να νικήσεις. Αν παίξουμε δυνατά, μπορούμε να έχουμε πιθανότητες για τη νίκη», πρόσθεσε.

«Για μας είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο. Μας δίνουν δύναμη κι ελπίζω το ίδιο να συμβεί απέναντι στον Ολυμπιακό», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα