Κλειστοί δρόμοι της Αθήνας, λόγω προεδρίας!

16:46 8/1/2014 - Πηγή: Bam

Απαγορευμένη ζώνη την Τετάρτη (και βάλε…) για τους οδηγούς το κέντρο της πρωτεύουσας. Αιτία, τα μέτρα της Τροχαίας για τις εκδηλώσεις με αφορμή την έναρξη της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε.

Στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίσημα από την Τετάρτη η Ελλάδα της κρίσης και της ανεργίας. Σε πνεύμα λιτότητας η τελετή έναρξης στο Ζάππειο. Τα μέλη της Κομισιόν μεταφέρθηκαν από το αεροδρόμιο

με πούλμαν, εκτός του Ζοζέ Μπαρόζο ο οποίος έφτασε με αυτοκίνητο…

Σε ισχύ ως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, έκτακτα μέτρα της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας. Αρκετοί δρόμοι κλείνουν σταδιακά, ενώ σε άλλες οδούς απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.

Αυτή την ώρα (4:19 μ.μ.) έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις :

* Βασιλίσσης Σοφίας (άνοδος) από Σπύρου Μερκούρη μέχρι Αλεξάνδρας

* Βασιλίσσης Σοφίας (κάθοδος) από Ζαχάρωφ μέχρι ΧΙΛΤΟΝ

* Βασιλέως Κωνσταντίνου

Επίσης, με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν κλείσει μέχρι νεοτέρας οι σταθμοί του Μετρό : «Μέγαρο Μουσικής» και «Σύνταγμα».

Σημαντικές απουσίες από ελληνικής πλευράς στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί απόψε στο Μέγαρο Μουσικής για την ανάληψη της ελληνικής προεδρίας.

Απόντες θα είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, αλλά και ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος επικαλέστηκε ανειλημμένες υποχρεώσεις…

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα