Λοβέρα: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Ολυμπιακού»

21:38 29/8/2019 - Πηγή: Bam
Ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, εμφανίστηκε ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του, λίγο πριν αναχωρήσει από την Αργεντινή για την Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /Ο 20χρονος εξτρέμ της Ροζάριο Σεντράλ, που αναμένεται τις πρώτες πρωινές ώρες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα περάσει αύριο από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />
Ελλάδα και από τις πιο μεγάλες. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Χθες το βράδυ μου είπαν ότι θα έκανα το ταξίδι. Θα ταξιδέψω στην Ελλάδα με τον πατέρα μου και μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχει μετακομίσει στην Ελλάδα όλη η οικογένειά μου. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο της Ροζάριο, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση αλλά και την ομάδα γενικά» δήλωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Λοβέρα, Δεν, Ολυμπιακού,lovera, den, olybiakou