Μαρτίνς: «Κάναμε έξυπνο παιχνίδι, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

02:37 22/8/2019 - Πηγή: Bam
Αναλυτικά μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για:
- το βήμα που έκανε ο Ολυμπιακός και αν θέλει αστειευόμενος να πει ποιους αντιπάλους θέλει στους ομίλους: «Όχι, δεν πρόκειται να απαντήσω σε κάτι τέτοιο.
Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρόκειται για αντίπαλο που πήγε στην Πορτογαλία και λίγο έλειψε να βάλει τέσσερα γκολ. Πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια τακτική και δεν θα χαλαρώσουμε, πιστεύοντας ότι όλα έχουν τελειώσει, ώστε να διευκολύνουμε τον αντίπαλό μας. Πρέπει να είμαστε το ίδιο επικίνδυνοι, συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί στο δεύτερο μέρος. Υπάρχει αρκετός χρόνος και συγκεκριμένα 90 λεπτά μπροστά μας».

-το γεγονός ότι ζήτησε νίκη με καθαρό σκορ και ότι ήρθε το 4-0 για την ομάδα του: «Πολύ καλό παιχνίδι από εμάς, δεν κρύβω ότι έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και δουλέψαμε πολύ καλά για το παιχνίδι. Κάναμε έξυπνο παιχνίδι όταν δεν είχαμε την μπάλα, είχαμε υπομονή και αντιδράσαμε καλά στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου, που γνωρίζαμε ότι είναι πολύ καλή και γρήγορη ομάδα στην αντεπίθεση. Επίσης, εκμεταλλευτήκαμε καλά την κατοχή της μπάλας και τα σημεία στα οποία είχαμε την μπάλα στα πόδιά μας. Φέραμε εις πέρας την αποστολή μας. Έχουμε μπροστά μας άλλο ένα παιχνίδι».

-το γεγονός ότι ακούγεται το όνομά του στην Πορτογαλία με τέτοιες νίκες: «Έχω δείξει τη δουλειά μου στην Πορτογαλία, με γνωρίζουν καλά. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε άλλο για αυτό το θέμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα