Μαρτίνς στην Bild: «Μπορούμε τη νίκη-Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό»

15:23 22/10/2019 - Πηγή: Bam
Ικανό να κερδίσει την Μπάγερν θεωρεί τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στην Bild. Ο Πορτογάλος προπονητής τονίζει πως γνωρίζει πώς να «χτυπήσει» τους Βαυαρούς.
είπε πως προέχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και μετά το δικό του μέλλον και η πιθανότητα να δουλέψει σε καλύτερο πρωτάθλημα.br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />
Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για:

γκολ που δεχτήκαμε νωρίς και είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες. Το πλεονέκτημά μας ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ο κόσμος μάς δίνει ώθηση. Οι παίκτες μου νιώθουν πιο ασφαλείς με τον κόσμο στο πλευρό τους».br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />-το αν αρκεί ο κόσμος απέναντι στην Μπάγερν: «Στα ματς με τις μεγάλες ομάδες η ατμόσφαιρα είναι η καλύτερη. Αν έχουμε μια ελπίδα για τη νίκη, θα παλέψουμε γι’ αυτή. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-τα ατού της Μπάγερν: «Είναι πολύ καλοί με την μπάλα στα πόδια. Έχουν αυτή την προσέγγιση στους αγώνες από την εποχή του Γκουαρντιόλα. Κι ο Λεβαντόφσκι είναι πολύ σημαντικός για την Μπάγερν. Μπορεί να οσμίζεται το γκολ».
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Μαρτίνς, Bild, Μπορούμε, -Πρωτάθλημα, Ολυμπιακό,martins, Bild, boroume, -protathlima, olybiako