Μαρτίνς: «Θέλουμε να περάσουμε την Μπέρνλι, αλλά πρώτα το πρωτάθλημα»

01:44 27/8/2018 - Πηγή: Bam
Πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα υπενθύμισε ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Πορτογάλος τόνισε ότι ναι μεν είναι επιθυμία η πρόκριση επί της Μπέρνλι, αλλά η προτεραιότητα του συλλόγου είναι άλλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις 23 τελικές και το μόλις ένα γκολ:

«Πραγματικά είχαμε πολλές ευκαιρίες
για γκολ. Έχουμε δείξει πως βάζουμε πολλά γκολ και έχουμε και δοκάρια. Υπήρχε και κούραση αλλά δεν θέλω να πω ως δικαιολογία. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πως ξεκινήσαμε το ματς γιατί μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει στο Καραϊσκάκη ειδικά να είναι πιο επιθετικός. Στο β' μέρος ήμασταν πιο καλοί. Ο αντίπαλός μας, μας έκλεισε τους δρόμους αλλά μία ομάδα σαν εμάς πρέπει να βρίσκει τρόπους και να κυριαρχεί πάντα. Η νίκη μας ήταν δίκαιη».

Για τον κόσμο και την κίνησή του να ζητήσει τη βοήθειά του στο 85':

«Το θεωρώ φυσιολογικό. Ο κόσμος μας είναι ο 12ος παίκτης. Στο παιχνίδι της Πέμπτης ο κόσμος μας έδινε δύναμη μέχρι το τέλος. Επίσης στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό να καταλαβαίνει και ο κόσμος το πόσο χρειάζεται. Η σχέση αυτή πρέπει να δυναμώνει και να πιστεύει στην ομάδα για να δίνει παλμό και ώθηση».

Για το ματς με την Μπέρνλι και αν θα κάνει αλλαγές:

«Ναι σήμερα κάναμε αλλαγές. Κάποιες επειδή θέλαμε και κάποιες επειδή κάποιοι παίκτες όπως οι Ποντένσε, Μπουχαλάκης και Μιράντα είχαν δυσκολία στο ανακάμψουν διότι είχαμε το ματς με την Μπέρνλι. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Φυσικά θέλουμε να περάσουμε την Μπέρνλι αλλά ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ήμασταν αναγκασμένοι για αλλαγές και επειδή υπάρχει το ματς με την Μπέρνλι. Για τη συνέχεια δεν θα είναι έτσι γιατί θα είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι».

Για την ετοιμότητα των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων:

«Είναι δύσκολο να πω πότε θα είναι στο 100%. Θα βοηθήσει η διακοπή διότι θα έχουμε φιλικά παιχνίδια. Αυτό θα βελτιώνεται διότι οι παίκτες θέλουν ρυθμό, προπονήσεις και παιχνίδια».
Keywords
Τυχαία Θέματα