Μας είχε «προϊδεάσει» ο Μίτσελ…

22:48 14/9/2013 - Πηγή: Bam

Άνετα έφτασε στο «4 στα 4» ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, με τη νίκη επί της Ξάνθης, και το bam.gr αναλύει πως οι Πειραιώτες έφτασαν στο 4-0 μέσα στην έδρα τους.


Μας το έλεγε ο Μίτσελ, όμως εμείς άλλα περιμέναμε…

Όλες αυτές τις μέρες ο Ισπανός τεχνικός υποστήριζε ότι στο μυαλό του είναι το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη και

αυτό αποδείχθηκε από τις επιλογές που έκανε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Σταύρος Καλογεράκης

Αν και από το ρεπορτάζ προέκυπτε πως ο 50χρονος προπονητής θα ξεκουράσει αρκετούς από τους διεθνείς, όπως ο Μήτρογλου, ο Μανιάτης, ο Σιόβας και ο Βάις, μόνο τον δεύτερο άφησε στον πάγκο για τον αγώνα με τους Ακρίτες.

Και το τελικό αποτέλεσμα τον δικαιώνει. Άνετη επικράτηση των «ερυθρολεύκων» και από νωρίς είχαν την ευχέρεια να σκέφτονται την αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν για την πρεμιέρα του Champions League.

Από την αρχή του ματς οι παίκτες του Μίτσελ μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» τον αγώνα και να… βάλουν στο μυαλό τους το παιχνίδι με τους Γάλλους.

Μόλις στο 3’ ο Σαβιόλα πέτυχε το πρώτο γκολ των νταμπλούχων Ελλάδας και κάπου τα πράγματα μπήκαν από νωρίς στη θέση τους.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απέβαλαν όποιο άγχος μπορεί να είχαν - εν όψει βέβαια είχαν για το παιχνίδι που ακολουθούσε με την Παρί – και μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι τους.

Στους διακριθέντες έχουμε τον Μήτρογλου, ο οποίος για δεύτερο σερί ματς πέτυχε τρία γκολ και δείχνει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τον Βάις που έκανε ό,τι ήθελε τους Ακρίτες, τον Σάμαρη που δείχνει πως το μέλλον του ανήκει και τον Φουστέρ, ο οποίος είναι ένα «εργαλείο» για τον οποιονδήποτε προπονητή και οι οπαδοί το αναγνώρισαν κατά την αντικατάστασή του.

Όσον αφορά τώρα τον Γιαταμπαρέ που πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση, ο διεθνής χαφ από το Μάλι, έδειξε κάποια θετικά στοιχεία, όμως ήταν το πρώτο του ματς, και ήταν φυσικό να έχει κάποιο άγχος.

Εν όψει του αγώνα με την Παρί περιμένουμε να μάθουμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Μπονγκ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή ενός προβλήματος που είχε στον αστράγαλο.

Από αύριο, όμως, όλη στου Ρέντη πρέπει να κάνουν… delete στο σημερινό ματς και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για την πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Γάλλους μέσα στο «Καραϊσκάκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα