Μάθημα … σεξ!

21:02 28/4/2014 - Πηγή: Bam

Μία 22χρονη καθηγήτρια αγγλικών στο Ντελαγουέρ των ΗΠΑ κατηγορείται ότι έκανε σεξ με έναν 13χρονο μαθητή της, και μάλιστα πάνω από μία φορά…

Η παραβάτισσα εκπαιδευτικός Στέφανι Σιμπέρι (πάνω φωτό), μετέβη στο αστυνομικό τμήμα του Ντόβερ, όπου και συνελήφθη αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της "σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από άτομο απολύτου εμπιστοσύνης".

Οι Αρχές ισχυρίζονται ότι η νεαρή καθηγήτρια συνάντησε τον μικρό μαθητή και έπειτα τον μετέφερε με το αυτοκίνητό της στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 26 του περασμένου Φεβρουαρίου, οι δύο τους εντοπίστηκαν από κάμερα ασφαλείας μέσα στο αυτοκίνητο της Σιμπέρι.'

Οι ανακριτές που ερεύνησαν την υπόθεση λένε ότι την ημέρα εκείνη η καθηγήτρια και ο 13χρονος ήρθαν για πρώτη σε σεξουαλική επαφή στην οικία της πρώτης.

Η έρευνα των τηλεφωνικών αρχείων έφερε στο φως μία σειρά από SMS και οπτικό υλικό ανάμεσα στους δύο, που επιβεβαιώνουν τα περί ανάρμοστης σχέσης.

Η καθηγήτρια επιπλέον παραδέχτηκε ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε σεξουαλικές επαφές και με άλλους ανήλικους μαθητές.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Αναζητήσεις
mathima sex
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Bam