Με το... δεξί οι Νέοι του Ολυμπιακού

18:44 11/9/2016 - Πηγή: Bam
Η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε της Βέροια με 2-0 στο Ρέντη, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Τα γκολ οι Μεγαρίτης και Βρουσάι.

Σε αγώνα της 3ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 2016-17, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής (11/9) στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός
επικράτησε με 2-0 της Βέροιας, ξεκινώντας έτσι με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιξε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο και είχε τις ευκαιρίες (και δύο δοκάρια) να πετύχει περισσότερα γκολ, αλλά ήταν άτυχη στην τελική προσπάθεια. Η Βέροια, από την άλλη, αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και δεν δημιούργησε κάποια φάση.

Ο Ολυμπιακός εισήλθε πολύ δυνατά στο γήπεδο και πίεσε για να πετύχει γρήγορο γκολ. Μόλις στο 4' οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν επίθεση και ο Παντέλογλου, προσπαθώντας να τη διώξει με το κεφάλι, την έστειλε στο δοκάρι της εστίας του. Στο 18' η ομάδα του Πειραιά άνοιξε το σκορ. Ο Κώστας Μεγαρίτης έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα "αναπαύτηκε" στα δίχτυα (1-0). Τρία λεπτά αργότερα, ο Κώστας Τσιμίκας έδωσε την μπάλα στον Γιάννη Βάρκα, εκείνος σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απέκρουσε. Στο 24' μία κεφαλιά του Μάριου Βρουσάι μετά ωραίο συνδυασμό Ανδρούτσου-Τόλι δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 44' ο Βρουσάι έβγαλε τον Βάρκα μέσα στη μικρή περιοχή, ο τελευταίος σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Το 2ο γκολ του Ολυμπιακού σημειώθηκε στο 62'. Ο Κώστας Πανάγου έβγαλε ασίστ στον Βρουσάι, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν με τους Μανθάτη-Τσιμίκα από τα πλάγια, αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν άλλο γκολ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μετά τον αγώνα, σημείωσε: "Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά μην ξεχνάμε ότι είμαστε μία νέα ομάδα, η οποία μέσα από τους αγώνες θα δέσει πιο πολύ και θα βελτιωθεί. Σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει και άλλα γκολ. Πετύχαμε μία νίκη, αλλά συνεχίζουμε γιατί το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα είναι δύσκολο".

Ο ένας εκ των δυο σκόρερ, Μάριος Βρουσάι, δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινήσαμε με νίκη και με καλή εμφάνιση. Σίγουρα το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Η ομάδα πάλεψε και δημιούργησε πολλές φάσεις. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να δουλεύουμε όπως μας λέει ο προπονητής μας και σε κάθε αγώνα να είμαστε καλύτεροι".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (78' Χρήστου), Μανθάτης, Μεγαρίτης, Βάρκας (57' Κιρτζιαλίδης), Ανδρούτσος, Βρουσάι (70' Φουάσης).

ΒΕΡΟΙΑ: Σαφαρίκας, Παντέλογλου, Τσιότρας, Τσιούχας, Ράδης, Δόρης, Ιακωβίδης (33' Στυλίδης), Πέλκας (78' Τσελέπης), Μελικιώτης, Ζυγκερίδης, Καραγιάννης (69' Βασάρας).

Πηγή: www.olympiacos.org
Keywords
Τυχαία Θέματα