«Μέσα» ο Μαρκάνο, «ανεβαίνει» ο Σαβιόλα

17:02 16/3/2014 - Πηγή: Bam

Δεν έχουν χρόνος στον Ολυμπιακό να πανηγυρίσουν το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αφού ακολουθεί το σπουδαίο ματς με τη Γιουνάιτεντ στο Champions League. Τι γίνεται με Μαρκάνο, Σαβιόλα.

Στον προσεχή επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League,

στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον Ολυμπιακό, μία ημέρα μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού και την κατάκτηση – και μαθηματικά – του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Η προετοιμασία για τον αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» ξεκίνησε την Κυριακή, με όσους έπαιξαν στον αγώνα με τους Ακρίτες να ακολουθούν αποθεραπεία και πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το ενδιαφέρον, όμως, του Μίτσελ ήταν στραμμένο κυρίως στον Ιβάν Μαρκάνο και τον Χαβιέρ Σαβιόλα, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς και περιμένει να δει αν μπορεί να τους υπολογίζει για το αρχικό σχήμα.

Και οι δύο παίκτες ανεβάζουν ρυθμούς, με τον Ισπανό αμυντικό να γυμνάζεται κανονικά, βγάζοντας όλο το πρόγραμμα, και τον Αργεντινό φορ να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια να κάνει ατομικό.

Ο Ιμπαγάσα συνέχισε με θεραπεία, ενώ ο Σιόβας ακολουθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης από τον τραυματισμό του και μέρα με τη μέρα δείχνει ολοένα και καλύτερα.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μανωλάς που χθες έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί σήμερα ήταν σε μεγάλα κέφια, αφού στο δίτερμα πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με γυριστό εναέριο σουτ.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και το «χτίσιμο» της επίθεσης, από την άμυνα μέχρι το τελείωμα της φάσης. Στη συνέχεια, έπαιξαν και διπλά, των 3 λεπτών το κάθε ένα, σε μικρό χώρο.

Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη στις 11:00 το πρωί.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα