Μητέρα Π. Φύσσα : «Να πεθάνουν από τις τύψεις οι δολοφόνοι...»!

18:50 9/10/2013 - Πηγή: Bam

Ράγισαν και οι πέτρες στη συνέντευξη της μητέρας του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στο Mega.

Με φωνή που έτρεμε από τη θύμηση του γιου της και γεμάτη θλίψη, η μητέρα του Παύλου Φύσσα, μίλησε για τον 34χρονο μουσικό που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά, τη νύχτα της 17ης Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας στην εκπομπή

«Πρωταγωνιστές», δήλωσε ότι το χτύπημα στο παιδί της ήταν επαγγελματικό και πως η ίδια δεν είδε στο σώμα του νεκρού παιδιού της ίχνη πάλης.

«Ένας γιατρός που ήταν συνεχώς δίπλα μου, με πήρε και πήγαμε στο γραφείο του. Εκεί μου είπε ότι το παιδί έφυγε με βίαιο θάνατο. Τον μαχαίρωσε επαγγελματίας…», αποκάλυψε η μητέρα.

Η συνέχεια της περιγραφής της συγκλονίζει : «Το μόνο που τους ζήτησα και μου έκαναν αυτή τη χάρη, ήταν να πάω να δω το παιδί. Και πήγα και το είδα. Ήταν στο ψυγείο, γυμνό από τη μέση και πάνω. Δεν ήταν χτυπημένο πουθενά. Και αυτό που σκέφτηκα ήταν πως τον Παύλο, τον σκότωσαν πισώπλατα…».

«Τον σκότωσαν κι αυτοί…»

Τη δύναμη που απέκτησε η Χρυσή Αυγή, την οφείλει στους ψηφοφόρους της. Δύσπιστη ότι δεν μπορεί να μην ήξεραν τι ψήφιζαν εμφανίστηκε η μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Είπε ότι «δολοφόνοι του παιδιού είναι και αυτοί που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Είναι μία μεγάλη συμμορία, δεν έχω να πω τίποτα άλλο».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Σταύρος Θεοδωράκης ρώτησε αν η θυσία του γιου της καταφέρει να οδηγήσει την κοινωνία να σκεφτεί διαφορετικά και ότι κάποιοι έχουν μετανιώσει.

«Δεν με ικανοποιεί . Δεν μου απαλύνει τον πόνο, δεν φέρνει τον Παύλο μου πίσω. Δεν είμαι Σπαρτιάτισσα. Δεν θα ήθελα να θυσιάσω το παιδί μου. Δεν έφταιξε σε τίποτα, δεν προκάλεσε», απάντησε η Μάγδα Φύσσα.

Και για την τιμωρία των υπευθύνων διερωτήθηκε : «αν με ρωτούσαν "πώς θέλεις να τους δεις; Κρεμασμένους στο Σύνταγμα, ή κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουν τι έχουν κάνει και να πεθάνουν από τις τύψεις, θα προτιμούσα το δεύτερο…».
Εξηγώντας είπε ότι «Το να τους δω κρεμασμένους είναι η λύτρωσή τους. Το να είναι στη φυλακή και ο κάθε φορολογούμενος πολίτης να φορολογείται για να τους ταΐζει, πάλι δεν το βλέπω ως λύση».

«Το μόνο που θέλω είναι να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να μην είχε γίνει όλο αυτό», κατέληξε με δάκρυα στα μάτια.
Επίσης θα ήθελα να μου απαντήσουν όλοι οι δολοφόνοι του κόσμου ποιες μάνες τους μεγάλωσαν; Γιατί μεγάλωσαν και έγιναν δολοφόνοι;»

Δείτε σχετικό video :

http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=197800&artTitle=mana_fyssa_dolofonoi_tou_paidiou_mou_einai_kai_aftoi_pou_pigan_kai_tous_psifisan

Επιμέλεια : Ανδρέας Μορφόπουλος

Πηγή: εκπομπή «Πρωταγωνιστές»

Keywords
Τυχαία Θέματα