Μήτρογλου, το… κελεπούρι

14:14 16/11/2013 - Πηγή: Bam

Οσο το «ερυθρόλευκο»... όπλο «ΚΜ11» συνεχίζει να εκτελεί τόσο θ' αυξάνεται ο ντόρος γι' αυτό! Ο Μήτρογλου έχει φτάσει τα 17 γκολ με τον Ολυμπιακό και τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνεχίζονται.


Χθες ήταν η «Guardian», η οποία έβαζε μέσα στα κελεπούρια για τον Γενάρη και τον «πιστολέρο». Πιο συγκεκριμένα έγραφε πως ο Μήτρογλου θα μπορούσε να πάει «σε έναν σύλλογο που διεκδικεί την είσοδό του στην οκτάδα και χρειάζεται έναν επιθετικό

κορυφής. Κόστος: 6-7 εκατομμύρια λίρες»!

Φυσικά δεν αρκεί ένα ακόμα δημοσίευμα για να γίνει μεταγραφή ο Μήτρογλου. Αρκετοί σκάουτερ ξένων ομάδων έχουν κάνει δεύτερο σπίτι τους το «Γ. Καραϊσκάκης». Είτε με τον Ολυμπιακό, είτε και στα ματς της Εθνικής. Γιατί και χθες υπήρχαν αρκετοί κατάσκοποι, οι οποίοι έφτασαν στην Αθήνα αποκλειστικά για τον «πιστολέρο».

Γράφαμε και χθες πως μεγάλοι σύλλογοι όπως η Γιουβέντους, η Τότεναμ και η Λίβερπουλ θα ήταν στο φαληρικό γήπεδο. Και όχι μόνο για τον Μήτρογλου, αλλά κυρίως γι' αυτόν. Χθες στην Αγγλία τόνιζαν πως η Τότεναμ θα έβλεπε τον «πιστολέρο» (παρακολουθεί και τον Σάμαρη).

Για τη Λίβερπουλ είναι επίσης γνωστό πως τον κοιτάει, αλλά γράψαμε προ ημερών πως έχει βάλει πιο ψηλά τον Μανωλά. Και δεν ήταν μόνο αυτοί χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η Νυρεμβέργη, η Στόουκ, η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα