Να μείνει και του χρόνου στο λιμάνι

06:49 10/2/2014 - Πηγή: Bam

Ο Ζόελ Κάμπελ, φέρεται να έχει μιλήσει με τον ατζέντη του και να του έχει ξεκαθαρίσει, πως επιθυμεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την προσεχή σεζόν

Εκτενείς αναφορές γίνονται πολύ συχνά, στην απόδοση του Κοσταρικανού, τόσο από τα ΜΜΕ της πατρίδας του, όσο και της Αγγλίας. Μάλιστα τελευταίο δημοσίευμα έκανε μνεία, στην μεγάλη ακρίβεια του στις πάσες με ποσοστό 90%.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς, ο Κάμπελ, φέρεται να πιέζει προς την κατεύθυνση

της παραμονής του στους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα φέρεται να έχει πει στον ατζέντη του πως «Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Παίρνω πολύ χρόνο συμμετοχής, αγωνίζομαι στο Τσάμπιονς Λιγκ και νιώθω πολύ καλά εδώ». Ο Μίτσελ είναι προφανές πως τον εμπιστεύεται, οπότε δεν αποκλείεται ο Κοσταρικανός να συνεχίσει να φοράει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την Άρσεναλ πάνω στο θέμα του Κάμπελ, είναι ήδη πολλές και αναμένεται να συνεχιστούν. Πολύ σημαντική θα είναι και η παρουσία του Κάμπελ στο Μουντιάλ, αν και δεν αποκλείεται η έκβαση της παραμονής του ή όχι να έχει κριθεί νωρίτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα