Νέοι πυροβολισμοί στο Παρίσι!

10:25 8/1/2015 - Πηγή: Bam

Νέοι πυροβολισμοί σε προάστιο του Παρισιού, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δύο τραυματίες αστυνομικούς. Νωρίτερα, παραδόθηκε ο νεότερος εκ των τριών υπόπτων που αναζητούνται για την πολύνεκρη επίθεση, χθες, στα γραφεία του σατυρικού περιοδικού "Charlie Hebdo" στην γαλλική πρωτεύουσα.

Το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται να εξασθενήσει το κύμα βαρυχειμωνιάς στην Αττική. Δεν άνοιξαν σήμερα τα σχολεία στα ανατολικά και βόρεια προάστια. Παραμένουν κλειστοί αρκετοί δρόμοι, κυρίως στην Πάρνηθα

και την Πεντέλη, ενώ οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω του παγετού στο οδόστρωμα.

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από τη Χαλκίδα ο Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας ότι «εξυπηρετεί τα συμφέροντα των βολεμένων και των κερδοσκόπων της δραχμής». Διαγραφή χρέους και ρήτρα ανάπτυξης, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας με συνέντευξή του στο βρετανικό "Channel 4".

Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, οριστικά, η Άντζελα Γκερέκου. «Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση», υποστηρίζει σε δήλωσή της. Έντονα ενοχλημένη εμφανίζεται η Χαριλάου Τρικούπη.

Προβάδισμα από 3,2 έως 3,5% στην πρόθεση ψήφου δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, τρεις νέες δημοσκοπήσεις. «Μάχη» για την τρίτη θέση, ενώ κάτω από το όριο του 3% βρίσκεται το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Ξεκινούν τη Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, οι χειμερινές εκπτώσεις των εμπορικών καταστημάτων. Θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, ενώ τα μαγαζιά θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.

ΚΑΙΡΟΣ: Ασθενείς χιονοπτώσεις την Πέμπτη στα βόρεια και ανατολικά του νομού Αττικής, με γρήγορη βελτίωση. Μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα, στους 7 βαθμούς Κελσίου .

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα