Νικοπολίδης, Αβραάμ και Σάμαρης επέλεξαν!

16:42 25/5/2014 - Πηγή: Bam

Τους λόγους για τους οποίους αξίζει οι πολίτες του Πειραιά να ψηφίσουν τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη εξηγούν σε δηλώσεις τους οι Νικοπολίδης, Παπαδόπουλος και Σάμαρης.

Τους λόγους για τους οποίους αξίζει οι πολίτες του Πειραιά να ψηφίσουν τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη εξηγούν σε δηλώσεις τους οι Αντώνης Νικοπολίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ανδρέας Σάμαρης.

Διαβάστε

τις δηλώσεις των Αντώνη Νικοπολίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλου και Ανδρέα Σάμαρη για τις σημερινές εκλογές

Νικοπολίδης: «Σήμερα στον Πειραιά πνέει ένας καινούριος άνεμος. Ένας άνεμος αλλαγής που θα δώσει στην πόλη μια άλλη δυναμική και ένα καλύτερο αύριο. Πρέπει όλοι οι πολίτες του Πειραιά να βρεθεί στις κάλπες και να βοηθήσουν να αλλάξουμε σελίδα. Με εργασία και αξιοπρέπεια για κάθε Πειραιώτη και Πειραιώτισα. Για μια πόλη που δεν θα είναι πέρασμα των εκατομμυρίων τουριστών αλλά πόλος έλξης και για αυτούς αλλά και για τους πολίτες του λεκανοπεδίου γενικότερα που σίγουρα θα αγαπήσουν έναν τόπο όπως ο Πειραιάς, ευλογημένο, με ομορφιές φυσικές που είναι αξεπέραστες, με ένα αρχαιολογικό μουσείο που μένει ανεκμετάλλευτο. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε, να κοιτάξουμε πρός της θάλασσα και να πάμε μπροστά. Στηρίζουμε το Γιάννη Μώραλη και είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη μέρα ο Πειραιάς θα είναι ΝΙΚΗΤΗΣ!».

Παπαδόπουλος: «Ο Πειραιάς, η πόλη που ταυτίζεται απόλυτα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, το μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό σύλλογο, τη μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα της Ελλάδας, έχει την ελπίδα να αλλάξει και να κοιτάξει στο μέλλον με σιγουριά και χαμόγελο. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα την χάσει. Και εμπιστευόμαστε όλοι μας, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, ένα δοκιμασμένο και δικό μας άνθρωπο, το Γιάννη Μώραλη, για να αναλάβει την αναγέννηση της Πόλης που δυστυχώς είχε φτάσει σε απελπιστικό σημείο. Στη ζωή πρέπει να βγαίνουν μπροστά και να κάνουν πράγματα αυτοί που μπορούν. Δίπλα στο Γιάννη Μώραλη θα βρίσκονται και θα στηρίζουν δίνοντας πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού και αυτό μου δίνει σιγουριά ότι την επόμενη μέρα τα παιδιά του Πειραιά, τα αθλητικά φυτώρια θα μπορέσουν να λειτουργήσουν και να μεγαλουργήσουν».

Σάμαρης: «Οι Πειραιώτισες και οι Πειραιώτες έκαναν το πρώτο βήμα την προηγούμενη Κυριακή και σήμερα πατάνε γερά στο μέλλον, πατάνε γερά στην ελπίδα για όλους τους νέους και τις νέες της πόλης που γέννησε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας! Όσοι ζούμε αυτή την ομάδα, όσοι την αγαπάμε μαθαίνουμε να αγαπάμε και τον Πειραιά, αφού είναι έννοιες ταυτόσημες. Η πόλη που γέννησε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πρέπει να είναι ότι και η ομάδα μας: ΘΡΥΛΟΣ».

Keywords
Τυχαία Θέματα