Νίκος Μαχλάς: Αν παίξουμε επιθετικά θα περάσουμε

14:59 29/6/2014 - Πηγή: Bam
O Νίκος Μαχλάς,πρεσβευτής της VerusBet για το Παγκόσμιο Κύπελλο αναλύει και προβλέπει:

Ποιον θεωρείς φαβορί στο ματς της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα; Πως πιστεύεις ότι θα παίξουν οι δύο ομάδες;

Είναι πολύ δύσκολο ματς, εντελώς διαφορετικό απ’ τα προηγούμενα. Θα έχει κλειστές άμυνες, όποια ομάδα πετύχει πρώτη γκολ θα είναι κι αυτή που θα περάσει. Έχουν και οι δύο ίσες ευκαιρίες για να περάσουν. Το σύστημα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε απ’ την Ελλάδα,
δεν πιστεύω πως θα μπορεί να λειτουργήσει σ’ αυτό το ματς. Σ’ αυτό με την Ακτή Ελεφαντοστού είδαμε πιο επιθετικό παιχνίδι, που μας βγήκε. Αυτό πιστεύω πως πρέπει να γίνει και τώρα.

Την προηγούμενη φορά που μιλήσαμε είχες δώσει φαβορί την Αργεντινή. Συνεχίζεις να το πιστεύεις μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων;

Η Αργεντινή θα παίξει το ποδόσφαιρο που περιμένουμε να δούμε, όμως τα νοκ άουτ ματς κρύβουν παγίδες. Η Βραζιλία έδειξε πως με τον κόσμο στο πλευρό της και τους καλούς παίκτες που διαθέτει μπορεί να προχωρήσει. Δεν υπάρχει όμως φαβορί. Συνεχίζω να πιστεύω πως η Αργεντινή θα πάει καλά, όμως μπορούν και Βραζιλία, Ολλανδία και Γαλλία, σύμφωνα με όσα έχουν δείξει μέχρι τώρα.

Μια πρόβλεψη για τα ζευγάρια των «16»;

Βραζιλία - Χιλή: Φαινόταν πως η Χιλή θα δυσκολέψει τη Βραζιλία. Οι συνθήκες του ματς όμως ήταν δύσκολες. Οι παίκτες δεν έχουν συνηθίσει τέτοιες θερμοκρασίες. Αυτό σίγουρα τους επηρεάζει, όπως θα επηρεάσει και άλλα παιχνίδια. Κολομβία - Ουρουγουάη: Σίγουρα η Ουρουγουάη υστερεί επιθετικά μετά την τιμωρία του Λουίς Σουάρεζ. Η Κολομβία είναι πιο δεμένη ομάδα.

Ολλανδία - Μεξικό: Είναι εντελώς διαφορετικές ομάδες. Και οι δύο παίζουν ποδόσφαιρο τακτικής, βγαίνουν στην κόντρα επίθεση και έχουν πολύ δεμένες άμυνες. Το σκορ θα είναι ή πάρα πολύ μεγάλο ή με ελάχιστα γκολ. Η Ολλανδία πάντως, έχει δείξει πιο ουσιαστική και ίσως έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Γαλλία - Νιγηρία: Το μόνο ματς που πιστεύω πως έχει ξεκάθαρο φαβορί, τη Γαλλία.

Γερμανία - Αλγερία. Περίεργο παιχνίδι, όμως οι Γερμανοί έχουν την ποιότητα να πάρουν την πρόκριση.

Αργεντινή - Ελβετία: Αν οι συνθήκες ευνοήσουν , η Αργεντινή έχει και τους παίκτης και τη «φανέλα» να πάρει το παιχνίδι.

Βέλγιο - ΗΠΑ: Εντελώς ανοιχτό ματς. Οι ΗΠΑ είναι απ’ τις πιο ωραίες ομάδες που έχουμε δει στο φετινό Μουντιάλ. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όμως θα έδινα το προβάδισμα στους Αμερικάνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα