Ντέρμπι στις 20 Σεπτέμβρη!

10:40 31/8/2015 - Πηγή: Bam

** Εκλογές ντέρμπι στις 20 Σεπτεμβρίου με οριακό προβάδισμα μιάμιση μονάδας του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, δείχνει νέα δημοσκόπηση της εταιρίας ALCO. Το 79% των ερωτηθέντων δηλώνει απογοητευμένο με τον

Αλέξη Τσίπρα, και επτά στους δέκα λέει ότι το 3ο Μνημόνιο είναι και το χειρότερο.

** Κάλεσμα στους πολίτες να ψηφίσουν με κριτήριο την επόμενη ημέρα της χώρας απηύθυνε από την Κόρινθο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ταυτόχρονα ο κ. Μεϊμαράκης έστειλε μήνυμα συσπείρωσης λέγοντας ότι «σε αυτές τις εκλογές ΔΕΝ υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου».

** Συνέχεια στις καταγγελίες έδωσε σήμερα ο Αλέξης Μητρόπουλος. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι τον υπονόμευσαν «υπηρεσιακοί παράγοντες» με σκοπό να αρθεί η βουλευτική του ασυλία. Παρόλα αυτά δήλωσε βέβαιος ότι θα συμπεριληφθεί στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

** Εκρηκτική η κατάσταση στη Μυτιλήνη. Καθημερινό φαινόμενο οι συμπλοκές μεταξύ προσφύγων στο λιμάνι του νησιού. Έξι τραυματίες – οι τρεις σοβαρά, το τελευταίο 24ωρο.

** Περισσότερη αλληλεγγύη στην Ευρώπη ζήτησε η Άνγκελα Μέρκελ στο θέμα των προσφύγων. «Δεν είναι δίκαιο να υποδέχονται μόνο η Ελλάδα και η Ιταλία τα κύματα μεταναστών», τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος.

** Τουλάχιστον 20.000 στρέμματα δάσους έχει, μέχρι στιγμής, αποτεφρώσει η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή στην επαρχία της Γαλικίας, στην βορειοδυτική Ισπανία.

** ΚΑΙΡΟΣ: Καλοκαιρινός θα είναι και σήμερα, στην Αττική, με ισχυρούς ανέμους. Η θερμοκρασία στην Αθήνα, θα «ανέβει» στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα