«Ντου» του ΣΔΟΕ στα κεντρικά της Χρυσής Αυγής!

15:14 15/10/2013 - Πηγή: Bam

Έφοδος κλιμακίου του ΣΔΟΕ, με εντολή εισαγγελέα, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, το μεσημέρι της Τρίτης. Ενώπιον των ανακριτών γι’ άλλη μία φορά σήμερα ο Γιώργος Ρουπακιάς.

«Φύλλο και φτερό» έκαναν τα λογιστικά βιβλία της Χρυσής Αυγής οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ.

Εκτελώντας εισαγγελική εντολή επισκέφθηκαν, αιφνιδιαστικά, τα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης επί της Λεωφόρου Μεσογείων, το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως έγινε γνωστό, το κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος θα διενεργήσει εξονυχιστικούς ελέγχους σε βιβλία εσόδων-εξόδων, παραστατικά, τιμολόγια, αποδείξεις και άλλα οικονομικά στοιχεία.

Ιδιαίτερη προσοχή θα επιδείξουν οι επιθεωρητές στον τομέα ενδεχόμενης κρυφής χρηματοδότησης, σε συνδυασμό με τις δαπάνες.

Της επίσκεψης του ΣΔΟΕ είχε προηγηθεί εισαγγελική παραγγελία, παράλληλα με το ποινικό μέρος της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής.

Ενώπιον των ανακριτών, οι οποίοι διερευνούν την έκνομη δραστηριότητα της Χ.Α. οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Ρουπακιάς, προκειμένου να απολογηθεί για «ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

«Η μάχη κατά της τρομοκρατίας είναι διαρκής», δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Τόνισε, μάλιστα, ότι «με την εξάρθρωση της 17Ν υπήρξε η ψευδαίσθηση ότι έκλεισε και το ζήτημα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα».

Την ίδια στιγμή η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε επιφυλακή, μετά την επανεμφάνιση του Νίκου Μαζιώτη.

Ο υπεύθυνος της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», ταυτοποιήθηκε, ως ένας εκ των δραστών στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα τον περασμένο Ιούλιο.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα