"Όχι άλλη λιτότητα και άλλη ανεργία..."!!!

15:20 7/9/2013 - Πηγή: Bam

Σε κλοιό 4.000 αστυνομικών η Θεσσαλονίκη, όπου το απόγευμα του Σαββάτου έχουν προγραμματιστεί συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για την πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας, στο περιθώριο των εκδηλώσεων της 78ης ΔΕ που εγκαινίασε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Απάντηση στην πολιτική της σκληρής λιτότητας, τις απολύσεις, την ανεργία και τη βαρύτατη φορολογία, θα δώσουν στις 6 το απόγευμα τα συνδικάτα ΓΣΕΕ,

ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ μαζί με πολίτες στη Θεσσαλονίκη.

Στην πόλη βρίσκεται κι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για να πάρει μέρος στα συλλαλητήρια, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί το κτήριο της ΕΤ- 3, όπου θα δώσει συνέντευξη στο ενημερωτικό πρόγραμμα που εκπέμπουν οι απολυμένοι.

Ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί και πάλι τη Θεσσαλονίκη στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας. Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, και την Κυριακή, 15 του μήνα, θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Αύριο Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφθεί την Διεθνή Έκθεση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα μιλήσει σε εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων.

Από μεθαύριο Δευτέρα έως την Πέμπτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα έρθει στη συμπρωτεύουσα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα