''Όχι'' για Μποτία και Μιλιβόγεβιτς

12:54 2/9/2016 - Πηγή: Bam
Προτάσεις για τους Αλμπέρτο Μποτία και Λούκα Μιλιβόγεβιτς έφτασαν χθες στα γραφεία του Ολυμπιακού, ωστόσο απορρίφθηκαν αμφότερες.

Συγκεκριμένα για τον Ισπανό αμυντικό έφτασε πρόταση από την Ντιναμό Κιέβου, αλλά η ομάδα του Πειραιά δείχνει να μην είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Μποτία υπήρχε πιθανότητα να αποχωρήσει
από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και αφού αυτή έχει λήξει δύσκολα θα αποχωρήσει ποδοσφαιριστής από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Πάντως, ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έδειχνε ‘’ζεστός’’ να αγωνιστεί στην Ουκρανία, και σε συνδυασμό με την επιθυμία της Ντιναμό να τον δανειστεί και όχι να τον αγοράσει, η μεταγραφή δεν είχε αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.

Όσον αφορά τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασαν δύο προτάσεις, οι οποίες απορρίφθηκαν και αυτές από τους «ερυθρόλευκους».

Τα ονόματα των ομάδων δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι προτάσεις των ομάδων ήταν 8 και 10 εκ. ευρώ, αλλά ο Ολυμπιακός αξιώνει για τον Σέρβο 12 εκατομμύρια.

Πάντως κοντά στο να αποχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό την Ρωσία ήταν ο Γιάννης Μανιάτης, καθώς βρισκόταν πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Ροστόφ.

Συγκεκριμένα η μεταγραφή του Έλληνα διεθνή τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί διότι η ομάδα της Ρωσίας έψαχνε ομάδα ώστε να πουλήσει τον Νομπόα. Κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε και είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μανιάτη στην Ροστόφ, η οποία φέτος θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα