Οι Νέοι νίκησαν την Μπάγερν

16:02 16/9/2015 - Πηγή: Bam

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 6ο όμιλο του Youth League η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Βούζα επικράτησαν 1-0 της Μπάγερν Μονάχου, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, με εκτέλεση πέναλτι του Σάλιακα στο 82’!

Το πέναλτι

κέρδισε ο Ανδρούτσος σε μαρκάρισμα του Ισεργουντ, με τους γηπεδούχους να μη χάνουν την ευκαιρία, λίγο πριν από τη λήξη. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχαν δοκάρι με τον Λάτσι στο 45′, ύστερα από σέντρα του Σάλιακα. Η καλύτερη στιγμή για την Μπάγερν ήρθε στο 61′, όταν ο Πάντοβιτς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Γαβαλά, αλλά ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών απομάκρυνε. Το ίδιο έκανε και ο γκολκίπερ των Βαυαρών στο σουτ του Μεγαρίτη, επτά λεπτά αργότερα, όπως και στην κεφαλιά του Λάμπρου στο 83′.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, καθώς στο 90′ ο Πάντοβιτς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου, Ρέτσος, Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (76′ Πλέγας), Ανδρούτσος, Λάτσι, Κουγιός (56′ Κιρτζιαλίδης).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Χάντερτμαρκ, Ίσεργουντ, Μαρτίνοβιτς (46′ Στράιν), Πφαμπ, Λάιμπ (46′ Στινγκλ), Ντικ, Ντέλα Σιαβά, Γκιουνζέλ, Πάντοβιτς, Γκαουτίνιο, Μπενκο (65′ Μίχελι).

Πηγη:sportit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα