ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

09:53 9/1/2015 - Πηγή: Bam

Αμέσως μετά την παρουσίασή του ο Βίτορ Περέιρα πήγε κατευθείαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Τις είχε επισκεφτεί και προχθές, είχε επιθεωρήσει όλους τους χώρους και στη δεύτερη μόλις επίσκεψή του έδειχνε απόλυτα εξοικειωμένος γνωρίζοντας όλες τις λεπτομέρειες.

Η πρώτη του προπόνηση αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι συγκρίσεις με τον Μίτσελ αναπόφευκτες, αλλά κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο. Τι άλλαξε ο Πορτογάλος; Πρώτα απ' όλα, τα πάντα ήταν έτοιμα στο γήπεδο πολύ πριν βγουν οι παίκτες από τα αποδυτήρια, δεν στήθηκαν τα τέρματα ή οι κώνοι στο ζέσταμα. Το πιο σημαντικό όμως είναι

ότι χρησιμοποίησε για τις ασκήσεις και τα δύο γήπεδα, κάτι που δεν έκανε ο Ισπανός προπονητής. Επίσης, η αποθεραπεία όσων αγωνίστηκαν χθες δεν έγινε στο γυμναστήριο και τους ειδικούς χώρους (σάουνα, πισίνα). Αυτό αφορούσε μόνον όσους ήταν επιβαρυμένοι. Οι υπόλοιποι κι ανάμεσά τους ήταν και ο Κασάμι, ο Φορτούνης, ο Ντοσεβί, ο Γκαζαριάν βγήκαν στο γήπεδο και έκαναν και ασκήσεις με μπάλα.

Ο Περέιρα έδωσε μεγάλο βάρος στην τακτική και δούλεψε πολύ στην πίεση ψηλά, κάτι που είναι βασικό συστατικό του τρόπου που θέλει να παίξει ο Ολυμπιακός. Και την άσκηση την έκανε σε όλο το γήπεδο. Αυτό βέβαια που θα δει στην πορεία είναι και ο δείκτης φυσικής κατάστασης για να το υπηρετήσει. Ηταν μία γεμάτη προπόνηση, με τον ίδιο να κρατάει ένα πινακάκι και να μιλάει με τους συνεργάτες του, τον Λουίς Μιγκέλ (βοηθός), Φελίπε Αλμέιδα (γυμναστής), που ήταν και στην παρουσίασή του, ενώ έχει έρθει και ο αναλυτής Πέδρο Ριμπέιρο.

Στου Ρέντη εκτός των Νικοπολίδη και Ράντου ήταν κανονικά και ο γυμναστής Μουρίκης, που παραμένει στο τιμ. Ο τρόπος δουλειάς έχει διαφορά από αυτήν του Μίτσελ, καθώς υπάρχουν διαφορές και στον τρόπο που θέλει να παίζει ο Περέιρα. Και καθημερινά θα προσπαθήσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα