Οι πρώτες εικόνες από τα γκαράζ του "Norman Atlantic"!

09:27 19/1/2015 - Πηγή: Bam

Συγκλονιστικές εικόνες έρχονται τη Δευτέρα, για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, μέσω της ιταλικής ιστοσελίδας brindisioggi.it από τα γκαράζ του “Norman Atlantic”. Από τα γκαράζ του πλοίου ξεκίνησε στις 28 Δεκεμβρίου η πυρκαγιά, η οποία επεκτάθηκε, προκαλώντας την πολύνεκρη ναυτική τραγωδία.

Εκπνέει σε πέντε εικοσιτετράωρα, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 23 του μηνός, η προεκλογική περίοδος. Σε ρητή δέσμευση για άμεσες μειώσεις στους φόρους ακινήτων, εισοδήματος και των κερδών των επιχειρήσεων, προχωρά ο Αντώνης

Σαμαράς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Έθνος".

Άνοιγμα προς το μεσαίο χώρο έκανε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Βόλο. «Ο κ. Σαμαράς θεωρεί τους συντηρητικούς ψηφοφόρους της μεσαίας τάξης δική του ιδιοκτησία, θα διαψευστεί, όμως, πανηγυρικά», δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένας 59χρονος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Μέγαρα, όταν έξι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Στην θέα των έξι κακοποιών ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή, καθώς έπασχε από την καρδιά του.

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, το Νοέμβριο του 2013, στο Ηράκλειο Αττικής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο γνωστός βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός, φέρεται να γνωρίζει τα ονόματα των δραστών.

Πάνω από 6 εκατομμύρια πιστοί παρακολούθησαν την υπαίθρια λειτουργία που τέλεσε ο Πάπας Φραγκίσκος στη Μανίλα των Φιλιππίνων, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του Ποντίφικα στη νοτιοανατολική Ασία.

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και ενίσχυση των νοτιάδων στην Αττική. Μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα, στους 17 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα