Ολυμπιακός-Βέροια: Ατομική κριτική των παικτών

18:44 6/10/2013 - Πηγή: Bam

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βέροια ανήκει πλέον στο παρελθόν. Το bam.gr σάς παρουσιάζει την ατομική απόδοση που είχε κάθε παίκτης στο μεσημεριανό ματς στο «Καραϊσκάκη».


Του Σταύρου Καλογεράκη

Ρομπέρτο: Δεν είχε πολλή δουλειά σήμερα, αλλά όποτε χρειάστηκε να επέμβει δήλωσε ξανά «παρών» και δείχνει πως εμπνέει τεράστια εμπιστοσύνη στην άμυνα της ομάδας.

Παπάζογλου:

Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την ευκαιρία που πήρε από τον Μίτσελ και δεν υπέπεσε σε αρκετά λάθη, αν και δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Δίνει λύσεις και είναι ιδιαίτερα χρήσιμος.

Μανωλάς-Μεντζανί: Τους βάζουμε στο ίδιο… σακούλι, αφού δεν έκαναν κάτι το ιδιαίτερο και φάνηκε να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ τους – κυρίως ο δεύτερος -, κάτι που παραλίγο να στοιχίσει σε ορισμένες φορές στα μετόπισθεν, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ ήταν εκεί για να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Χολέμπας: Ίσως η καλύτερη εμφάνιση του Ελληνογερμανού εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δείχνει ότι όσο αγωνίζεται αποκτάει ρυθμό και έχει καλύτερη απόδοση στο παιχνίδι του. Θα φανεί χρήσιμος και στον Σάντος.

Σάμαρης: Μεστό παιχνίδι σήμερα από τον… νεοκληθέντα στην Εθνική Ελλάδας. Έδειξε ότι έκανε καλά ο Σάντος και τον πήρε στην αποστολή για τους κρίσιμους αγώνες με Σλοβακία και Λιχτενστάιν.

Μανιάτης: Η καλύτερη ίσως μετά από πάρα πολύ καιρό εμφάνιση του διεθνούς άσου. Είχε σημαντικό ρόλο στο πρώτο γκολ του Μήτρογλου, αφού από δικό του σουτ προήλθε η «σφήνα» του συμπαίκτη του. Επίσης, σκόραρε και δημιούργησε παιχνίδι.

Φουστέρ: Ένα αθόρυβο… μηχανάκι στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός έκανε πάλι μία από τις συνηθισμένες του εμφανίσεις και βοήθησε με τον δικό του τρόπο τους συμπαίκτες του.

Βάις: Έκανε ό,τι περνούσε από τα… πόδια του για να φανεί επικίνδυνος και σε αρκετές φορές «προκάλεσε» τους αντίπαλους να τον ανακόψουν με αντικανονικό τρόπο. Κέρδισε το πέναλτι που αστόχησε ο Σαβιόλα και σε γενικές γραμμές έκανε μία καλή εμφάνιση.

Σαβιόλα: Καλή εμφάνιση από τον Αργεντινό, αλλά η εκτέλεσή του στο πέναλτι θα μπορούσε να είναι καλύτερη για την κλάση του. Έτρεξε, κυνήγησε φάσεις, όμως δεν κατάφερε να προσθέσει και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Μήτρογλου: Τι να πει κανείς τώρα αυτό τον… διάολο που έχουμε στην επιθετική μας γραμμή. Τα λόγια περισσεύουν έχει καταφέρει με τρία χατ-τρικ να πετύχει τα μισά γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα και οι επιδόσεις του μοιάζουν εξωπραγματικές για το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι… on fire και αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Εθνική ομάδα.

Οι αλλαγές

71’ Γιαταμπαρέ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα, αφού σε μεγάλο βαθμό την ώρα που μπήκε στο ματς είχε κριθεί το παιχνίδι.
66’ Σέποβιτς: Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Σέρβου φορ, αφού ο Μήτρογλου δεν αφήνει περιθώρια να φανεί άλλος στην επίθεση.
61’ Κάμπελ: Δύο γκολ σε μισή ώρα αγώνα δεν είναι λίγο, όμως οφείλει αρκετά στην ασίστ του Σαβιόλα και μετά το 5-0 κατάφερε να κάνει το 6-0, πιάνοντας στον… ύπνο την άμυνα της Βέροιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα