Ονοματολογίας το ανάγνωσμα!

09:16 9/12/2014 - Πηγή: Bam

Στις 17, 23 και 29 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθούν οι τρεις προβλεπόμενες από το Σύνταγμα ψηφοφορίες για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Αν και η τρίτη διαδικασία αποβεί άκαρπη, τότε εντός 10 ημερών διαλύεται η Βουλή και προκηρύσσονται πρόωρες εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα την πρώτη Φεβρουαρίου.

Νέα συνάντηση θα έχουν την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, εν όψει της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στις 17 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη, δεν αναμένεται σήμερα το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ενώ το όνομα του υποψηφίου εκτιμάται πως θα ανακοινωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

"Δεν θα ανακοινωθεί την Τρίτη το όνομα του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας", δήλωσε στην εκπομπή του MEGA «Ανατροπή», ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Πρόσθεσε ότι μαζί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξετάζουν ακόμη διάφορα ονόματα, μεταξύ των οποίων και γυναικεία.

Κάλπες βλέπουν στην Κουμουνδούρου! «Ουσιαστικά η κυβέρνηση ορίζει ημερομηνία εκλογών. Έρχεται η ώρα του ελληνικού λαού» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος την Τρίτη το πρωί θα μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τεχνική παράταση του Μνημονίου μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου ενέκρινε το Γιούρογκρουπ, το απόγευμα της Δευτέρας. «Πετύχαμε απεμπλοκή των διαπραγματεύσεων» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και πρόσθεσε ότι «χωρίς άγχος και με σωστή ανάλυση, μπορεί τώρα να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας».

Τραγωδία στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης! Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν, το αυτοκίνητο που οδηγούσε, παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο που σχηματίστηκε από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Τρίτης άγνωστοι στο δημαρχείο της Καισαριανής. Εμπρηστές πυρπόλησαν, επίσης, τρία σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα σε Μενίδι, Μαρούσι και Σεπόλια.

Νέο περιστατικό πυροβολισμού κατά άοπλου αφροαμερικανού από αστυνομικό, συγκλονίζει τις ΗΠΑ. Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Φλόριντα.

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχερός θα παραμείνει την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα στην Αττική. Μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα στους 14 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα