Όπως τη γέννησε η μανούλα της!

20:36 14/3/2014 - Πηγή: Bam



Μία θηλυκή δρομέα που έκανε τζόκινγκ ολόγυμνη στο κέντρο του Λονδίνου, "αιχμαλώτισε" τυχαία ένας Βρετανός με την κάμερα του κινητού του.

Κι αν αναρωτιέται κανείς, πού στην ευχή βρισκόταν ο Ελίας Μπέιλι, ο τυχερός Λονδρέζος ήταν μέσα σε λεωφορείο της γραμμής Ε3 και επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι του.

Στο ύψος, λοιπόν, του Ίλινγκ (προάστιο του δυτικού Λονδίνου), ο Ελίας δοκίμασε την έκπληξη της ζωής του.

Είδε μία γυναικεία φιγούρα να κάνει τζόκινγκ στο πεζοδρόμιο του Όξμπριτζ Ρόουντ, αλλά με μία λεπτομέρεια :

Η αθλήτρια δεν φόραγε, απολύτως, τίποτα!

Ήταν τόσο σοκαρισμένος από αυτό που είδε, που σήκωσε απλώς το κινητό του τηλέφωνο και κατέγραψε την κοπέλα, καθώς αυτή προσπερνούσε τους πεζούς και άφηνε πίσω της καταστήματα όπως, τράπεζες, καταστήματα συναλλάγματος, στοιχηματζίδικα και άλλα.

Δυστυχώς, η ανάλυση της κάμεράς του (...καταραμένα megapixel!) δεν ήταν και η καλύτερη.

Το αποτέλεσμα, ένα βίντεο με κόκκους. Ωστόσο, ο Μπέιλι το "ανέβασε" στο Facebook, παράλληλα με το σχόλιο: «Είμαι στο λεωφορείο E3, στο κέντρο του Δυτικού Ίλινγκ και τί συμβαίνει : Μία κοπέλα κάνει τζόκινγκ γυμνή...!».

Η ανάρτησή του προσέλκυσε, αμέσως, δεκάδες καυστικά σχόλια από χρήστες του Facebook :

«Ω, Θεέ μου...» έγραψε ένας χρήστης, για να του απαντήσει ο Ελίας : «Δεν φαινόταν να ντρέπεται καθόλου. Είμαι ακόμη σοκαρισμένος. Αστυνομικοί την σταμάτησαν έξω από το Ντι Πάρκ, αλλά έμοιαζε τόσο ήρεμη, σαν να την είχαν ρωτήσει τί ώρα είναι ή σαν να απολάμβανε ένα αναψυκτικό...».

Εκπρόσωπος των αρχών είπε ότι η κοπέλα δεν συνελήφθη, κι έτσι ερωτήματα όπως "πού πήγαινε" ή γιατί ΄'ετρεχε γυμνή", θα παραμείνουν αναπάντητα...

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα