ΟΣΦΠ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0 - H κριτική

02:11 24/8/2015 - Πηγή: Bam

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο ματς(3-0) με τον Πανιώνιο

Ρομπέρτο – 8

Ήταν θεατής σε όλο το ματς, τόσο που τον επηρέασε και στο τέλος σε ένα κόρνερ του Πανιωνίου έκανε μία κάκιστη έξοδο που θα μπορούσε να στοιχίσει .

Σιόβας - 6

Αν και δεν πιέστηκε δεν έβγαζε σιγουριά, κατάφερε να κάνει και μία απίστευτη γκέλα που έδωσε ευκαιρία για γκολ στον Πανιώνιο.

Ντα Κόστα – 9

Έδειξε πως είναι ανίκητος στον

αέρα, δεν έχασε μονομαχία, καθάρισε σε μία φάση στο τέλος και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Όλα αυτά στο ντεμπούτο του!

Μαζουάκου -8

Αρκετά βελτιωμένος από τα φιλικά, είχε όρεξη, του πήγαινε και το ματς, βοήθησε πολύ στην επίθεση και όταν έπρεπε ήταν εκεί στην άμυνα. Πάραυτα μπορεί και θέλουμε να παίζει για 9 και 10.

Αμπντελαουί - 8

Επίσης καλό ματς με μεγάλη συνεισφορά επιθετικά, κάνει καλό δίδυμο με τον Πάρντο, και καλές επιστροφές στην άμυνα

Μιλιβόγεβιτς – 8

Βοήθησε στη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα, έκανε τη δουλειά του σαν αμυντικό χαφ και όταν χρειάστηκε έδωσε και καμιά κλοτσιά να παγώσει το ρυθμό…

Μπουχαλάκης – 9

Ήταν παντού, πάτησε όλο το γήπεδο, έβγαζε την ενέργεια που θες στο κέντρο όταν μαρκάρεις ή όταν επιτίθεσαι. Τυχερό γκολ αλλά το έψαξε και δικαιώθηκε. Ένα θέμα με την πάσα το έχει αλλά σίγουρα θα το βελτιώσει.

Φορτούνης – 9

Πέτυχε ένα γκολ μαγεία που ήταν και το πιο καθοριστικό για την τελική έκβαση του αγώνα. Άψογο κοντρόλ με το στήθος και πλασέ ακριβείας πριν ακόμα σκάσει η μπάλα στο έδαφος, κάτι που το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Στα οργανωτικά του καθήκοντα αρκετά καλός όμως θέλω λίγο παραπάνω ταχύτητα όταν έχει τη μπάλα στο χορτάρι. Μπορεί είναι ακόμα μικρός…

Πάρντο – 8

Πολύ καλός για ακόμα μία φορά, τώρα σε επίσημο ματς, δίνει ζωντάνια στο δεξί άκρο της επίθεσης. Δεν του βγήκε κάποια ασίστ ή κάποιο γκολ αλλά δημιουργούσε συνεχώς καταστάσεις στη πλευρά του. Σωστά αντικαταστάθηκε.

Ντουρμάζ – 9

Αυτός ο Ντουρμάζ, μάλιστα! Απίστευτη όρεξη, πολλά τρεξίματα, διαρκώς απειλούσε και έφτιαχνε φάσεις. Έκανε προσωπική ενέργεια στη φάση του 1-0 και έβγαλε την ασίστ στον Φορτούνη, είχε και ο ίδιος φάση να σκοράρει, είχε εκτέλεση φάουλ στο παραθυράκι που βρήκε στο δοκάρι, είχε, είχε…

Φινμπόγκανσον – 7

Δεν ήταν κακός, αντίθετα στα πρώτα λεπτά είχε φάση για γκολ που όπλισε και εκτέλεσε χωρίς να το πολύ σκεφτεί αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ενεργητικός ήταν, στις φάσεις ήταν, προσπάθησε να φτιάξει και για άλλους αλλά γκολ δεν έβαλε… Και εδώ θα ήθελα λίγο παραπάνω ταχύτητα, ιδίως όταν έχει τη μπάλα στα πόδια.

Χάρα

Δεν έπαιξε λίγο αλλά όχι και τόσο για να κριθεί. Έκανε κυρίως άλλες δουλειές, εξίσου σημαντικές, όσο αγωνίστηκε παρά να γεμίσει την περιοχή.

Σεμπά

Επίσης έπαιξε λίγο για να κριθεί και η αλήθεια είναι πως δεν τον πολύ καταλάβαμε στο ματς

Ντοσεβί

Έπαιξε ελάχιστα αλλά πρόλαβε να ματώσει το πλεκτό πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ! Έβλεπε φαίνεται το Ντουρμάζ να κάνει όργια και μπήκε τρελαμένος κι αυτός να αποδείξει!

Σίλβα

Έκανε τα απλά, τα αυτονόητα και όλα του βγήκαν. Σωστή ενδεκάδα, σωστές αλλαγές και καλή διαχείριση του ματς. Καλά κάνει και ζητάει Σέντερ Φορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα