ΟΣΟΙ EΡΘΟΥΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕI ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!

12:16 11/12/2014 - Πηγή: Bam

Ο Ολυμπιακός στην παρούσα φάση δεν έχει ανάγκη από παίκτες (και μάνατζερ) που τον αντιμετωπίζουν ως σκαλοπάτι στην καριέρα τους

Mε το που έκανε τη δήλωση για μεταγραφές ο Μαρινάκης άρχισε η δημοσίευση ονομάτων. Παίκτες έτοιμοι να υπογράψουν στον Ολυμπιακό και να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα.

Μάνατζερ που γνωρίζουν ότι στον Πειραιά πληρώνουν καλά και ότι ο Ολυμ- πιακός είναι μια χαρά βιτρίνα για να μοστράρουν το προς μεταπώληση προϊόν τους.

Εδώ έχει σημασία να σταθούμε. Ο Ολυμπιακός στην παρούσα φάση δεν έχει ανάγκη από παίκτες (και μάνατζερ) που τον αντιμετωπίζουν ως σκαλοπάτι στην καριέρα τους. Τώρα -τέσσερις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ- χρειάζεται παί- κτες με παραστάσεις που θα μπουν αμέσως και θα βοηθήσουν. Που δεν θα περιμένουν τον Φλεβάρη για τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ ώστε να γίνει το «Γ. Καραϊσκάκης» πα- σαρέλα. Λογικό και έως ένα σημείο θεμιτό είναι κάθε παίκτης να φιλοδοξεί κάτι παραπάνω στην καριέρα του. Χρειάζεται όμως και παίκτες που θα αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό σαν «κάτι παραπάνω» και θα σκίζονται γι' αυτόν στο Αγρίνιο, την Τρίπολη και -καλή ώρα- στη Λιβαδειά. Εκεί που κερδίζονται τα πρωταθλήματα. Εκεί που ματώνει ο Φουστέρ, δεν αδιαφορεί ο Τσόρι και καταδέχεται να βουτάει στις λάσπες ο Ρομπέρτο. ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ παίκτες για να πάρεις το πρωτάθλημα, πρέπει να ξέρουν ότι τους θέλεις και για την «άγονη γραμμή» που δύσκολα θα την επισκεφθούν οι μάνατζερ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ στην προσφιλή σε όλους μας ονοματολογία έχω να καταθέσω ότι τέτοιους παίκτες κατάφερε και βρήκε φέτος ο ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη. Παίκτες δηλαδή που και του χρόνου να παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη δεν θα τους κακοπέσει καθόλου. Φυσικά οι Πειραιώτες με πιο φουσκωμένο πορτοφόλι μπορούν να ψά- ξουν με μεγαλύτερη ευχέρεια και για καλύτερους παίκτες.

Ωστόσο οι μεταγραφές τον χειμώνα είναι ειδικού σκοπού. Τις κάνεις για να καλύψεις τα αγωνιστικά κενά που εντόπισες και αναπάντεχες απώλειες, π.χ. τραυματισμούς. Στον Ολυμπιακό ισχύουν και τα δύο. Η ανάγκη για αξιόπιστο σέντερ μπακ «φω- νάζει», είτε μείνει είτε φύγει ο Αμπιντάλ. Μιλάμε για παίκτη εμπειρίας και ικα- νότητας τέτοιας που δίπλα του θα βελ- τιωθούν ο Μποτία και ο Αυλωνίτης. Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ του Μιλιβόγεβιτς, την ώρα μάλιστα που ο Ντινγκά φεύγει για το Κόπα Αφρικα, κάνει επιτακτική την ανάγκη για έναν κλασικό αμυντικό χαφ. Το κενό δεν γίνεται να καλυφθεί μόνο με τον Μα- νιάτη, που είναι αλλού χρησιμότερος κι ο Σιόβας που περνούσε πέρυσι από το μυαλό του Μίτσελ δεν έχει βρει πατήματα για να παίξει στην κανονική θέση του. Στην επίθεση πολλοί μιλούν για έναν εκτελεστή σέντερ φορ. Νομίζω ότι κυρίως επείγει η απόκτηση ενός καλού εξτρέμ, που θα πατάει περιοχή και θα βοηθάει στο σκο- ράρισμα. Εκεί εντοπίζεται το μέγα κενό παρά την παρουσία παικτών όπως ο Ντουρμάζ, ο Ντοσεβί κι ο Αφελάι. Ενας 100% εξτρέμ που θα πηγαίνει σε προσωπικές ενέργειες θα απελευθερώσει τον Τσόρι και θα κάνει πιο ουσιαστικό το παιχνίδι του Ολυμπιακού, όταν συχνά-πυκνά αντι- μετωπίζει περίκλειστες άμυνες.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ του χειμώνα είναι δύσκολη υπόθεση. Γίνονται για να καλύψουν υπαρκτά κενά και για τον λόγο αυτό πρέπει να αποδώσουν. Οσοι έρθουν θα χρειαστεί να βοηθήσουν από αύριο το πρωί...

πηγή: sportday

Keywords
Τυχαία Θέματα