Πάει Summer League ο Γουάιτ

14:16 10/6/2016 - Πηγή: Bam
Στο Summer League του ΝΒΑ με τους Ορλάντο Μάτζικ θα συμμετάσχει εκτός απροόπτου ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ, Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Άρη.Ο Αμερικανός, είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος φερόταν να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του, στην πορεία μπήκε «σφήνα» ο Παναθηναϊκός,
ενώ και ο Άρης έκανε τη προσπάθειά του να τον κρατήσει κάτοικο Θεσσαλονίκης, δίνοντας του μάλιστα το δικαίωμα να έχει όρο στο συμβόλαιό του για το ΝΒΑ.

Μετά από πολλά ραντεβού και σκέψη, ο Γουάιτ ακολούθησε τις συμβουλές του αμερικανού ατζέντη του και θα λάβει κανονικά μέρος στο Summer League με τη Μάτζικ, όπως είχε άλλωστε αρχικά αποφασίσει, δηλώνοντας συμμετοχή. Πλέον ο Γουάιτ έχει βάλει στον «πάγο» όλες τις προτάσεις, πιστεύοντας πως θα βρει συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός (που βρέθηκε πιο κοντά) θα στραφεί πλέον σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της φροντ λάιν του, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να επανέλθει, σε περίπτωση που ο Γουάιτ δεν βρει τελικά ομάδα στο ΝΒΑ και οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν βρει άλλον παίκτη για τη θέση.
Keywords
Τυχαία Θέματα