Παπαγάλος υποψήφιος δήμαρχος!

12:42 22/1/2014 - Πηγή: Bam

Τα φτερά του για την πολιτική άνοιξε ένας … παπαγάλος. Το συμπαθές πολύχρωμο πτηνό θα λάβει μέρος στις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν στη Λευκορωσία.

Έναν αλλιώτικο αντίπαλο καλούνται να αντιμετωπίσουν οι υποψήφιοι των τοπικών εκλογών στη Λευκορωσία. Στη μάχη της ψήφου θα βρουν απέναντί τους έναν παπαγάλο!

Η πρωτοβουλία ανήκε στον ακτιβιστή-αφεντικό του πτηνού, που επέλεξε αυτήν την πρωτότυπη διαμαρτυρία για τους πολιτικούς και τα κόμματα στη χώρα του.

Ο Κανσταντσίν Ζουκούσκι

δήλωσε τον παπαγάλο του ως υποψήφιο στις τοπικές εκλογές, προσκομίζοντας αίτηση με τη φωτογραφία του κατοικιδίου του, επεξεργασμένη με Photoshop.

Η αρμόδια εκλογική επιτροπή ενέκρινε το αίτημα και μάλιστα «άναψε» και το «πράσινο φως» για την πραγματοποίηση προεκλογικής εκστρατείας.

Ο Ζουκούσκι είπε ότι σκοπός του ήταν να τονίσειτην πολιτική κατάσταση της Λευκορωσίας, τα σκάνδαλα διαφθοράς και τη λιτότητα.

Ανάλογο με τη διαμαρτυρία του θα είναι και το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας του παπαγάλου : «Πού είναι τα λεφτά;» , φράση που έμαθε να λέει σε άπταιστα λευκορωσικά…

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα