Πατατόπιτα με κεφαλογραβιέρα και αλλαντικά

16:09 7/12/2014 - Πηγή: Bam
Υλικά1 πακέτο σφολιάτα5-6 μέτριες πατάτες300 γρ. κεφαλογραβιέρα5-6 φέτες ζαμπόν κομμένες σε φέτες5-6 φέτες μπέικον κομμένες σε φέτες1 μικρή κρέμα γάλακτοςΕκτέλεση

Βράζετε τις πατάτες σε ελαφρά αλατισμένο νερό. Τις αφήνετε να κρυώσουν και τις κόβετε σε ροδέλες.

Λαδώνετε ένα ταψί 30 εκ., στρώνετε ένα φύλλο σφολιάτας και απλώνετε τις πατάτες. Στη συνέχεια προσθέτετε το τυρί, το ζαμπόν, το μπέικον και τέλος την κρέμα γάλακτος. Κλείνετε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας, χαράζετε και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C μέχρι να ρόδίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα