Πατέρας Χάνιμπαλ για τη μικρή Άννυ!

07:09 5/5/2015 - Πηγή: Bam

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη του εγκλήματος, με θύμα την 4χρονη Άννυ, η οποία αναζητείτο από τις 21 Απριλίου, και δράστη τον 27χρονο πατέρα της, που συνελήφθη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι εκείνος που δολοφόνησε το παιδί, φέρεται να εξαφάνισε το άψυχο σώμα του και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του. Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για τη μητέρα για «έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο». Εντος της ημέρας οι δύο γονείς θα οδηγηθούν στον ανακριτή.

Κρίσιμη συνάντηση

στην Φρανκφούρτη με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι θα έχουν το απόγευμα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Την ίδια ώρα, σε Παρίσι και Βρυξέλλες, θα βρεθεί ο Γιάννης Βαρουφάκης για συναντήσεις με τον Γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν και τον επίτροπο Πιερ Μοσχοβισί.

Συνολική συμφωνία με τους εταίρους ως τον Ιούνιο για όλα τα επίδικα θέματα, είναι ο στόχος της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επανέλαβε ότι η Ελλάδα τηρεί τις υποσχέσεις της και αναμένει ρευστότητα το συντομότερο δυνατόν, προσθέτοντας πως μεταρρυθμίσεις δεν γίνονται σε καθεστώς ασφυξίας. Άγνοια, πάντως, για τα περί συνολικής συμφωνίας, δήλωσε η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

«Κριτήριο της κάθε κίνησής μας είναι να διασφαλίσουμε την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ευρώ», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, από τις Βρυξέλλες, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν - Κλοντ Γιουνκέρ. Ο Αντώνης Σαμαράς διεμήνυσε -παράλληλα- προς την κυβέρνηση «να σταματήσει τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να προχωρήσει, άμεσα, σε συμφωνία».

Μείωση των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της τάξης του 2,6% ανακοίνωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εκδίδεται Υπουργική Απόφαση η οποία ορίζει μειωμένες τιμές στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια με σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας. Επιπλέον, όπως επισημαίνει, η κυβέρνηση μελετά παρεμβάσεις για περαιτέρω μείωση των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Τον «κατεπείγοντα» χαρακτήρα των νομοθετικών ρυθμίσεων που κατατέθηκε ως ξεχωριστό νομοσχέδιο στη Βουλή, εξηγεί με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας, επικαλούμενο τις ανελαστικές προθεσμίες προκειμένου να προλάβουν να λειτουργήσουν σωστά τα σχολεία. Πρώτα απ’ όλα: η κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων πριν από την έναρξη των Πανελληνίων και ενδοσχολικών εξετάσεων.

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος και την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα «ανέβει» στους 28 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Αναζητήσεις
πατερας χσνομπαλ, πατερας χανιμπαλ
Τυχαία Θέματα