Περιμένοντας τα νέα για Λοτζέσκι

09:12 17/3/2016 - Πηγή: Bam
Με μοναδικό απόντα τον Ματ Λοτζέσκι, που θα υποβληθεί σε κρίσιμες ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή, συνεχίζει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του εν όψει Ζαλγκίρις.

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ (21:45).


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που ανέλυσε στους παίκτες του μέσω βίντεο τον αντίπαλο, υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του πλην των Ματ Λοτζέσκι και Πάτρικ Γιανγκ.

Ο πρώτος την Παρασκευή θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του μετά τον μεγαλοκυτταροιό που τον ταλαιπωρεί εδώ και ένα μήνα. Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο φόργουορντ έχει παρουσιάσει βελτίωση, αλλά αν ο οργανισμός του δεν απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα οι γιατροί δεν θα ρισκάρουν να τον ρίξουν στη μάχη.

Έτσι είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει ακόμη και τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και το κρίσιμο ντέρμπι με τον Άρη που ακολουθεί. Άλλωστε ο Λοτζέσκι έχει χάσει κιλά και θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/basket/perimenodas-ta-nea-gia-lotzeski/3151025

Keywords
Τυχαία Θέματα