Πιο κοντά στα αστέρια ο Θρύλος

15:39 13/8/2019 - Πηγή: Bam
Έτοιμος να ολοκληρώσει το δεύτερο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League είναι ο Ολυμπιακός.Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε (21:30, Novasports 2) την Μπασακσεχίρ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» και καλούνται να υπερασπιστούν το 0-1 της Κωνσταντινούπολης.
19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /Το σκορ του πρώτου αγώνα είναι μια εξαιρετική «προίκα», ωστόσο δεν εξασφαλίζει την πρόκριση, όπως γνωρίζουν καλά οι παίκτες του και υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται για τρίτο σερί ευρωπαϊκό ματς να παρατάξει ακριβώς την ίδια σύνθεση, καθώς βλέπει πως αυτό το σχήμα ρολάρει προσφέροντας ανασταλτική ισορροπία και επιθετική απειλή. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />


Στην 22μελή αποστολή που ανακοινώθηκε χθες υπήρξε μια αλλαγή σε σχέση με το πρώτο ματς, καθώς ο Κούτρης προτιμήθηκε από τον Σουντανί. Πάντως το πιθανότερο είναι ο διεθνής αριστερός μπακ να «κοπεί» από τη 18άδα μαζί με τους Καραργύρη, Ανδρούτσο και έναν εκ των Σισέ ή Παπαδόπουλου.

Europa League. Επίσης είχε «σφυρίξει» στο Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0 για τους ομίλους του Champions League στις 12 Δεκεμβρίου. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα στα playoffs την Πόρτο ή την Κράσνονταρ, με τους «δράκους» να έχουν μεγάλο προβάδισμα μετά το 1-0 στη Ρωσία. Στο απευκταίο σενάριο του αποκλεισμού, οι Πειραιώτες θα παίξουν απευθείας-χωρίς playoffs-στους ομίλους του Europa League.
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Πιο, Θρύλος,pio, thrylos